Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Λαρισαίος μαθητής Λυκείου διακρίθηκε στην Μαθηματική Ολυμπιάδα

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο κτήριο του Νέου Χημείου η 30η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα με συμμετοχή των μαθητών από όλη την Ελλάδα που διακρίθηκαν στις δύο πρώτες φάσεις του διαγωνισμού που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.
Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου σε εκδήλωση που έγινε στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώθηκαν τα ονόματα των μαθητών που διακρίθηκαν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα και που συγκροτούν την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα Μαθηματικών και που θα μας εκπροσωπήσει στους διεθνείς διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν το φετινό καλοκαίρι.

Η Διοικούσα επιτροπή του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει τον Αλετρά Δημήτριο, μαθητή της Β’ Λυκείου του 10ου Γενικού Λυκείου Λάρισας που απέσπασε τη δεύτερη τιμητική διάκριση στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα και να του ευχηθούμε καλή πρόοδο, νέες διακρίσεις και κάθε επιτυχία και στο μέλλον. Το Παράρτημα Λάρισας επίσης συγχαίρει όλους τους Λαρισαίους μαθητές που μας εκπροσώπησαν στην τελική φάση του διαγωνισμού στην Αθήνα και εύχεται και σε διακρίσεις και επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου