Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Άρση Βαρών: Παγκόσμιο ρεκόρ ο Κουλούμογλου

Άρση Βαρών: Παγκόσμιο ρεκόρ ο Κουλούμογλου

Εντυπωσιάζει η νέα γενιά της άρσης βαρών σε πάγκο, στην 5η διεθνή συνάντηση Faaza που διεξάγεται στο Ντουμπάι.Ο μέχρι τώρα ελληνικός απολογισμός:...
ένα παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων, ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ ανδρών αλλά και δύο μετάλλια στο πρώτο τεστ των δυνατών, ενόψει των κορυφαίων διοργανώσεων που έπονται μέσα στο 2013.
Ο 19χρονος Πασχάλης Κουλούμογλου με 127 κιλά (115 η πρώτη προσπάθεια, 121 η δεύτερη) κατέκτησε την πρώτη θέση στα 54 κιλά εφήβων, με την επίδοσή του να αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.
Όσον αφορά στον Δημήτρη Μπακοχρήστο, ήταν 3ος στα 54 κιλά ανδρών με 145 κιλά (130, 135 οι δύο προσπάθειες), επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ Ευρώπης.​ ​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου