Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ανάλυση της βαρύγδουπης παρέμβασης του ΠΑΜΕ: Δεν ήταν “εθνεγερσία”, ήταν ταξική πάλη, εμφύλιος κλπ.

Φωτό: Ο Χίτλερ και ο Λένιν παίζουν σκάκι το 1909 στην Βιέννη. Έπειτα επιδόθηκαν στο αγαπημένο σπορ των ούνων από την εποχή του Αλάριχου. Την γενοκτονία των Ελλήνων και των Γηγενών της Ευρώπης και Ανατολής. Ο Λένιν άδειασε τα ταμεία της Ρωσίας υπέρ του Κεμάλ οδηγώντας εκατομμύρια Ρώσων στον θάνατο από την πείνα αμέσως μετά, ενώ ο Χίτλερ καμάρωνε πως υπήρξε ο μεγαλύτερος μαθητής του Κεμάλ, μετά τον Μουσολίνι. Ο διαχρονικός εχθρός κάθε τυράννου, κάθε φασίστα, κάθε “άρειου γαλανομάτη ή παντουρκιστή”, κάθε ιμπεριαλιστή, κάθε οικονομικού ή φυσικού εισβολέα, θα είναι πάντα η Ελλάδα και ότι συμβολίζει....

Δεν θα ασχολούμασταν με αυτό το πόνημα που αποτελεί δεκανίκι στους γερμανοτσολιάδες, όπως άλλωστε δεκανίκι απετέλεσαν σε κάθε σφαγή, κάθε κατοχή κάποιοι πλανεμένοι κατευθυνόμενοι από παμπόνηρους ινστρούχτορες. Αυτοί που έσφαξαν τον Άρη, αλλά όταν η πατρίδα ήταν να τιμωρήσει τους δοσίλογους, να απαιτήσει την τιμωρία των ναζιστών τσάμηδων, σκοπιανών, τούρκων κλπ, σήκωσαν μπαϊράκι χαμένο από χέρι και νομιμοποίησαν σε θέσεις εξουσίας τους συνεργάτες των καταχτητών. Η Νυρεμβέργη δεν ήλθε ποτέ στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή την κρίσιμη στιγμή κάποιοι έσπερναν τον σπόρο του διχασμού. Απέναντι στον λαό που γέννησε τον ανθρωπισμό, την κοινωνική δικαιοσύνη, ότι όμορφο υπάρχει αυτή την στιγμή στον πλανήτη και πρέπει να εξαφανιστεί.

Αυτή η φράση λοιπόν που περιέχεται στο πόνημα ως τσιτάτο, είναι ο σπόρος που θα εγγυηθεί την ατιμωρησία των σύγχρονων δοσίλογων, όταν φύγουν οι σύγχρονοι ούνοι αφήνοντας πίσω ένα έθνος διαλυμένο. Αυτή ο σπόρος δεν πρέπει να ξαναβλαστησει σε αυτά τα χώματα της Λευτεριάς. Ποιά είναι η φράση:

“Κράτα το καλά: είτε στον αγώνα είτε στην υποταγή, ποτέ όλοι οι Έλληνες δεν ήταν μαζί!”

Γι΄αυτό και ασχολούμαστε (τα σχόλια με κόκκινο).

Επιστολή των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ στους μαθητές για την 25η Μαρτίου Οι λαϊκές επαναστάσεις μπορούν να νικήσουν!

Έτσι ξεκινά το πόνημα του ΠΑΜΕ για την εθνεγερσία, το οποίο και θα σχολιάσουμε ως μνημείο αμετανόητης, καταστροφικής ιδεοληψίας. Ειδικά αυτές τις στιγμές όπου το 95% των Ελλήνων μαστίζεται από μία συμμορία καθαρμάτων, πολλοί εκ των οποίων προέρχονται από τις τάξεις του κόμματος, πλούτισαν εις βάρος των Ελλήνων και όλως τυχαίως παραμένουν στο απυρόβλητο.
Αγαπητέ μαθητή, μαθήτρια Ίσως έχεις βαρεθεί να ακούς συνέχεια για επετείους και γιορτές, ειδικά σήμερα που η πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του συστήματος των εφοπλιστών, των επιχειρηματιών (σσΟ: Πάνος Γερμανός, Μπόμπολας, Κόκκαλης κλπ) κάνουν επίθεση στη ζωή σου και στην οικογένειά σου. Κράτα όμως το εξής: ό,τι επίθεση και να σου κάνουν, δε θα σταματήσουν ποτέ να στοχεύουν στο μυαλό σου. Γι’ αυτό σου λένε ψέματα και μισές αλήθειες και για την 25η Μαρτίου, όπως κάνουν και για την 28η Οκτώβρη αλλά και για το Πολυτεχνείο. (σσΟ: Ας θυμηθούμε λοιπόν, τι έλεγε το ΚΚΕ για το πολυτεχνείο: …«καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, 350 περίπου οργανωμένων πρακτόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλλη-Καραγιαννοπούλου». Μπορεί να είχε και δίκιο. Το θέμα είναι, έκανε ταυτοποίηση των νεκρών για να δει εάν όντως “γλίτωσαν” και οι 350; Η Δαμανάκη που ουρλιαζε περί προβοκάτσιας τις 3 πρώτες ημέρες σε ποιούς εντάσσεται; Οι υπόλοιπες περσόνες που μεγαλούργησαν στο αίμα των νεκρών τι ήταν; “Θύματα” ή προβοκάτορες;) Είναι ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους!
Δεν σου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι γιορτάζουμε την έναρξη της επανάστασης του 1821 στις 25η Μαρτίου ενώ ήδη στις 23 Μάρτη του 1821 η Καλαμάτα και άλλα μέρη της Πελοποννήσου είχαν απελευθερωθεί από τους Τούρκους;
Η απάντηση είναι ότι με διάταγμα του 1838, δηλαδή 13 χρόνια αργότερα, ορίσθηκε εθνική γιορτή η μέρα του Ευαγγελισμού για να ντύσουν την επανάσταση με θρησκευτικό μανδύα. (σσΟ: Εμ βάβαια, όπως και η Θρησκευτική εορτή του Ευαγγελισμού συμβολίζει την αναγέννηση του φωτός, τον εορτασμό της Εαρινής Ισημερίας, της νίκης του φωτός επί του σκότους, που εόρταζαν οι Γηγενείς κάτι χιλιάδες χρόνια πριν ο Λένιν με τον Μουσολίνι βάλουν πλάτη στον Κεμάλ που κατέσφαξε τους Γηγενείς. Όντως ο εορτασμός της συγκεκριμένης ημερομηνίας, είναι αποτέλεσμα συμβολισμού και όχι αυστηρά ιστορικής πραγματικότητας. Π.χ. της εξόντωσης εκατομμυρίων Ρώσων προλεταρίων από την μεγάλη πείνα, επειδή ο Λένιν έδωσε 1,5 εκατομμύριο τυφέκια στον Κεμάλ, αδειάζοντας τα ταμεία της χώρας. Έναν αιώνα μετά την Εθνεγερσία. Αλλά και αυτή την ιστορική “λεπτομέρεια” δεν την λέμε.)
Όμως η επίσημη Εκκλησία δεν ήταν υπέρ της Επανάστασης. Όταν ο Παπαφλέσας συναντήθηκε με τον Παλαιών Πατρών Γερμανό για να του πει ότι όλα ήταν έτοιμα για την επανάσταση, ο τελευταίος άρχισε να τον βρίζει ότι είναι απατεώνας. Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός μάλιστα είχε πει: «Ας αφήσουμε τα παιδιά του Μωάμεθ να αποτελειώσουν τα παιδιά του Ροβεσπιέρου»!
Ένας από τους κοτζαμπάσηδες, δηλαδή τους έλληνες άρχοντες της εποχής, είπε «κάλλιο οι Τούρκοι κι ο ραγιάς υπόδουλος, παρά λεύτερο έθνος με το λαό να’ χει δικαιώματα»!
Είναι ψέμα ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε πρώτος τη σημαία της επανάστασης του 1821. Τη σημαία στην Πάτρα την ύψωσε ο λαϊκός ηγέτης Παναγιώτης Καρατζάς, τον οποίο δολοφόνησαν οι πρόκριτοι της Πάτρας. (Ορθον. Ήταν ο 25ος που ύψωσε την σημαία της επανάστασης. Αλλά ήταν θεσμικός, γι’ αυτό ξεχώρισε).
Τι σημαίνει αυτό;
Η επανάσταση του 1821 ήταν σύγκρουση με τον Οθωμανικό Δεσποτισμό και συνδέονταν με την απελευθέρωση. Όλοι οι Έλληνες δεν ήταν υπέρ της επανάστασης. Μάλιστα υπήρχαν Έλληνες που ήταν μέρος του Οθωμανικού Συστήματος εξουσίας.
Στην επανάσταση του 1821 δεν πήραν μέρος μόνο ορθόδοξοι Χριστιανοί και Ελληνες το γένος. Πήραν μέρος, κατ’ αρχήν, οι λεγόμενοι Φιλέλληνες, από το χώρο της Δυτικής Ευρώπης. (σσΟ: Ορθόν. Δεν σας προξενεί εντύπωση;)
Εκτός από τους Φιλέλληνες, ωστόσο, πήραν μέρος στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες και Βλάχοι, Μολδαβοί, Βούλγαροι, Αλβανοί, Σέρβοι, Τσιγγάνοι, Ούγγροι, Πολωνοί και άλλοι.
· Ξέρεις άραγε ότι στα πλοία του Μιαούλη, το πλήρωμα δεν ήξερε καθόλου την ελληνική γλώσσα και ότι μιλούσε Αρβανίτικα;
· Ξέρεις ότι οι επαναστάτες του 1821 δεν χωρίζανε το λαό σε Έλληνα και ξένο; Ο Ρήγας Φεραίος καλούσε Χριστιανούς και Τούρκους σε κοινό αγώνα για το γκρέμισμα της οθωμανικής κυριαρχίας και στη δημιουργία μιας Βαλκανικής Ομοσπονδίας. (σσΟ: Καλούσε τους πολίτες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας κύριοι. To “Τούρκοι” ήταν οι γηγενείς με την αλλοιωμένη Εθνική συνείδηση. Εάν κάνατε τον κόπο να διαβάζατε, θα βλέπατε ότι όλος ο αγώνας του Ρήγα ήταν για τους Γηγενείς, ενάντια στους Εισβολείς. Όσο για την “αγάπη” του, ας μιλήσει ο ίδιος: «Οι ΄Ελληνες…δεν κάνουν ποτέ ειρήνην με ένα εχθρόν, οπού κατακρατεί τον ελληνικόν τόπον». «Σταυρός, η πίστις και καρδιά, δουφέκια και καλά σπαθιά, γκρεμίζουν Τυραννίαν τιμούν Ελευθερίαν». Και τέλος, «Παρασταίνει όλον το ΄Εθνος το πλήθος του λαού, το οποίον είναι ως θεμέλιον της εθνικής παραστήσεως και όχι μόνον οι πλούσιοι και οι προεστοί». Το αντίθετο από αυτά που υποστηρίζετε εσείς στο παρόν πόνημα σύντροφοι. Που χαρίζετε το Έθνος, στην υπερεθνική ελίτ.”)
Η επανάσταση του 1821 δεν ήταν θρησκευτικός πόλεμος, ξεσηκωμός των Χριστιανών κατά των Μωαμεθανών. (σσΟ: Μην σας ακούσουν μοναχά οι σύντροφοι του Ρήγα. Διαβάστε τι έγραψαν για τους Μωαμεθανούς αμέσως μετά την εκτέλεση του. Εκτός εάν για εσάς το Ισλάμ ανταποκρίνεται στις ιδεολογικές σας ανησυχίες. Τότε θα πρέπει άμεσα να αποκηρύξετε τον Στάλιν και τον Μάο για την γενοκτονία των ισλαμιστών της στέπας, των τσετσένων κλπ κλπ)
Ήρθαν στιγμές που Έλληνες και Τούρκοι πολέμησαν μαζί, εναντίον των Βενετών, των Ισπανών και του Πάπα (και αντίστροφα), προτιμώντας οι Ελληνες ραγιάδες την τουρκική από τη δυτικοευρωπαϊκή φεουδαρχία, αφού η τελευταία υπήρξε κατά πολύ σκληρότερη της τουρκικής. (σσΟ: Άρα συμφωνείτε με το “παπαδαριό” που κατακρίνατε μία παράγραφο πριν; Ήμαρτον!)
Αλλά και οι Φιλέλληνες της Δυτικής Ευρώπης που συμμετείχαν στην επανάσταση του 1821, είχαν ταξικά κίνητρα: να κυριαρχήσουν τα ιδανικά και οι σκοποί της μεγάλης (αστικής) Γαλλικής Επανάστασης, ανεξάρτητα από το ότι υπήρχε και ο θαυμασμός τους για την αρχαία παιδεία. Και όπως γνωρίζουμε, η εκκλησία στη Γαλλία δεν πέρασε και πολύ καλές ημέρες κατά τη Γαλλική Επανάσταση… (σσΟ: Αυτό τώρα το λέτε ως μομφή για τους “αστούς”; Γιατί με τους Μπολσεβίκους πέρασε καλύτερα;)
Όλα αυτά λοιπόν δεν θα στα πουν τα σχολικά βιβλία γιατί δεν θέλουν να ξέρεις τι είναι η επανάσταση για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα για το σήμερα και τη ζωή σου.
Σου λέμε λοιπόν:
Στην επανάσταση του 1821 δεν ήταν όλοι οι Έλληνες μαζί γιατί είχε κοινωνικό χαρακτήρα. (σσΟ: Ορθόν. Ως γνωστόν οι βρωμοέλληνες είναι ακοινώνητοι. Τα κοινωνικά δικαιώματα θεσπίστηκαν από τον Τζέκινγκς Χαν.)
Κάθε κοινωνική επανάσταση δίνει απάντηση στο ερώτημα: ποια τάξη θα είναι στην εξουσία. (σσΟ: Βεβαίως. Μόνο που όλως τυχαίως επικρατεί η τάξη των Γερμανοτσολιάδων, έναντι του 95% των γηγενών, αφού διχάζει έντεχνα τους λαούς σε “τάξεις”).
Η επανάσταση είναι το όχημα για να προχωρήσει η κοινωνία μπροστά.
Σκέψου λοιπόν ότι σε όλη την Ευρώπη εκείνη την περίοδο ξεσπούσαν αστικές επαναστάσεις, δηλαδή επαναστάσεις που έβαζαν στόχο να φύγουν οι φεουδάρχες (κάτοχοι γης) από την εξουσία και να πάρουν την πολιτική εξουσία οι αστοί (κάτοχοι κεφαλαίου που εκμεταλλεύονται την ελεύθερη εργατική δύναμη). (σσΟ: Ενώ οι τραπεζίτες που ασελγούν σε όλους τους προηγούμενους, είναι άγιοι άνθρωποι. Έλα βρε παιδιά, επειδή ο Μαρξ είχε και μούσια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξορίσουμε τους ξυρισμένους.)
Βγάλε τα συμπεράσματα σου για το σήμερα! (σσΟ: Ειδικά αυτό είναι κέντα! Δεν βλέπετε πως οι αλήτες οι αστοί καλοπερνούν ενώ υποφέρουν οι σύντροφοι τραπεζίτες; Δείτε το δράμα του συντρόφου Ράπανου).
Σήμερα πρωτοπόρα κοινωνική δύναμη, δηλαδή αυτοί που μπορούν και θέλουν να φέρουν τα πάνω κάτω, είναι η εργατική τάξη. Η αστική τάξη είναι πια αντιδραστική. Το ξέρεις, το ζεις! Γι’ αυτό κάνει τέτοια επίθεση στη ζωή σου, γι’ αυτό στέλνει τα ΜΑΤ όταν αγωνίζεσαι, σε θέλει σύγχρονο σκλάβο με μισθό ψίχουλα, με ζωή χωρίς δικαιώματα, σε βομβαρδίζει με ναρκωτικά. (σσΟ: Σύντροφοι, η “αστική τάξη” στην Ελλάδα έχει καταστραφεί, εάν δεν το έχετε παρει είδηση. Έκλεισαν τα μανάβικα που βασάνιζαν δύο “εργάτες” το καθε ένα. Όλους μαζί τους βασανίζουν οι τραπεζίτες, σαν τον σύντροφο Πανταλάκη.).
Η επανάσταση του 21, όπως κάθε επανάσταση, ασκεί βία και δεν σέβεται κανέναν θεσμό, καμιά νομιμότητα που εκμεταλλεύεται τους λαούς.
Στη σημαία της δεν γράφει τίποτα για το νόμιμο αλλά για το δίκαιο.
· Και σήμερα επίκαιρο σύνθημα είναι: «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη»! (σσΟ: Τι σύμπτωση, το ίδιο λέει και ο περήφανος Κομμουνιστής, γενικός διευθυντής της “Ελληνικός Χρυσός”. Καλοπληρώνει τους εργάτες, για να διαλύσουν νόμιμα και ηθικά όλη την υπόλοιπη κοινωνία “αστών”, εργατών και ανέργων).
· Οι επαναστάτες του 21 λέγανε «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», δεν διαπραγματεύονταν με τους εχθρούς τους. Σήμερα, προσκυνημένοι είναι αυτοί που στηρίζουν την ΕΕ, το ΔΝΤ, την κοινωνία του κέρδους και της αγοράς.
· Ο στρατός της αντίδρασης (Ιερή συμμαχία τότε, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ σήμερα) δεν είναι ανίκητος.
· Οι κοινωνίες χωρίζονται σε εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους. Στο λαό και τους από πάνω. Η αντίθεσή τους δεν λύνεται με διάλογο αλλά με πάλη. (σσΟ: Δηλαδή ποιοί είναι οι από πάνω; Πόσοι είναι; Είναι “ταξική” η μάχη ή παλλαϊκή;)
Ο λαός που πιστεύει στη δύναμή του νικά- ο λαός που παραδίνεται χάνει!
Κράτα το καλά: είτε στον αγώνα είτε στην υποταγή,
ποτέ όλοι οι Έλληνες δεν ήταν μαζί! (σσΟ: Ακριβώς. Κάποια ρεμάλια υμνούσαν τον Κεμάλ όταν εξοπλισμένος σαν αστακός από την “ιερά συμμαχία”, τον Μουσολίνι και τον Λένιν (παιδί και αυτός της “ιεράς συμμαχίας”) έσφαζαν τα εκατομμύρια των Γηγενών. Μήπως θυμάστε και ποιοί διαδήλωναν μαζί με τους προσφυγόφοβους βασιλικούς ουρλιάζοντας “Οίκαδε”; Αυτή την ιστορία θα την διαβάσουμε ποτέ;) 
Το 1821 κάποιοι έβλεπαν στον Οθωμανό κατακτητή, τον φίλο, το στήριγμα της δικής τους εξουσίας. Το 1940 κάποιοι έλεγαν, οι «Γερμανοί είναι φίλοι μας» και συνεργάστηκαν με τους φασίστες. Είναι οι πολιτικοί πατεράδες των σύγχρονων ναζιστών της Χρυσής Αυγής. (σσΟ: Τώρα σύντροφοι, θα μας πείτε και για το σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότωφ; Για την σχέση των Μπολσεβίκων με τις Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες που εξέθρεψαν τον Αδόλφο; Για την θέση σας απέναντι στην φασιστική εισβολή; Για τον “ιμπεριαλιστικό πόλεμο του Μεταξά”;)
Το 1821 κάποιοι καλούσαν το λαό σε ομοψυχία για να αντέχει στον τουρκικό ζυγό. Το 1940 κάποιοι έλεγαν ότι είναι τρέλα η αντίσταση(σσΟ: Ή ιμπεριαλιστικός πόλεμος του Μεταξά) . Σήμερα κάποιοι σε καλούν σε εθνική ομοψυχία για να βγούμε από την κρίση και εννοούν να θυσιάσεις τη ζωή και τα όνειρά σου για να σωθούν τα κέρδη της πλουτοκρατίας, του συστήματος τους! Κάποιοι άλλοι, μιλάνε για «κατοχή» από ξένα κράτη, για να κρύψουν τους Έλληνες επιχειρηματίες που πλουτίζουν από τον ιδρώτα των γονιών σου. (σσΟ: Σφάχτε τους παρέα με τους “γερμανοτσολιάδες” αντιμνημονιακούς, όπως κάνατε με τον Βελουχιώτη που μιλούσε για Εθνική ενότητα. Είστε απαραίτητοι για τη νομιμοποίηση των δοσιλόγων ως “πατριώτες” όταν φύγουν οι κατακτητές.)
Την ιστορία τη γράφουν οι λαοί! Σήμερα είναι η δική σου σειρά.
Η πάλη για τις ανάγκες σου θα είναι σκληρή αλλά δίκαιη. Έτσι ήταν πάντα!
Οργάνωσε τον αγώνα σου για τα δικαιώματά σου,
διάβασε και μάθε την αληθινή ιστορία του λαού και του τόπου σου.
Αντάρτης-κλέφτης-παλικάρι, πάντα είναι ο ίδιος ο λαός! (σσΟ: Ο Ρήγας, Ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκακης, ο Βελουχιώτης, οι μαχόμενοι Έλληνες στις Σκουριές απέναντι στους “Εργάτες που βρήκαν το δίκιο τους” από τον Μπόμπολα, την Goldman Sachs, τον Σόρος. Απέναντι στο “μεροκάματο” πάντα στεκόταν ο Ηρωϊσμός).
Αθήνα 14/3/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου