Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ESA:Κρίσιμη η κατάσταση με τα διαστημικά σκουπίδια

ESA:Κρίσιμη η κατάσταση με τα διαστημικά σκουπίδια
Η κατάσταση με τα διαστημικά απορρίμματα είναι κρίσιμη, αναφέρει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος.
Για να επιλυθεί το πρόβλημα της μόλυνσης του διαστήματος με απορρίμματα είναι απαραίτητο ετησίως να απομακρύνονται ετησίως από θέσεις περίγειας τροχιάς 5-10 μεγάλα αντικείμενα, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου χθες ο επικεφαλής του Τμήματος διαστημικών απορριμμάτων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) Χάινερ Κλίνκραντ.
Σύμφωνα με τον Κλίνκαρντ, ακόμη και στο «ακραία» σενάριο,
που η ανθρωπότητα σταματήσει όλες τις εκτοξεύσεις, έπειτα από μερικές δεκαετίες σε περίγεια τροχιά θα ξεκινήσουν αλυσιδωτές συγκρούσεις διαστημικών συσκευών.
Για έναν δορυφόρο, ένα χτύπημα -ακόμη κι ενός θραύσματος μεγέθους ενός εκατοστού- ισοδυναμεί με έκρηξη χειροβομβίδας.
ΠΗΓΗ: ruvr.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου