Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΦΡΙΚΗ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ! ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ

ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!...

Η αποκάλυψη που έκανε χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο Παύλος Τσίμας, θα πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελληνική κοινωνία, αφού οι ενέργειες ορισμένων κρατικών λειτουργών τείνουν να δημιουργήσουν πυρήνες τρομοκρατών και σε Ελληνικό έδαφος. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Τσίμας αποκάλυψε ότι ο σφαγέας του Λονδίνου ήταν γεννημένος στην Αγγλία και μεγαλωμένος σε χριστιανική οικογένεια! “Σπούδασε μάλιστα στην Αγγλία”... όπως είπε χαρακτηριστικά. “Η τρομοκρατία λοιπόν δεν είναι κάτι που υπάρχει στο Αφγανιστάν και έρχεται από τους μετανάστες”!

Η αποκάλυψη του Παύλου Τσίμα έχει βάση και μάλιστα αρκετά ανησυχητική. Ο δράστης όντως δεν ήταν μουσουλμάνος προσηλυτίσθηκε σε νεαρή ηλικία στην Βρετανία από την ομάδα του Anjem Choudary, όπως επιβεβαίωσε πριν από λίγες ώρες ο ίδιος! Ο Choudary είναι μουφτής και αυτός γεννημένος στην Αγγλία! Ο άνθρωπος αυτός, γεννημένος το 1967, δίδασκε μαζί με έναν άλλον ισλαμιστή τον Ομάρ Μπακρί Μουχάμαντ, οργανωτή “μορφωτικών – πολιτιστικών διαλέξεων”, τον οποίον γνώρισε σε τζαμί στην Αγγλία! Άρα όντως, ο δημοσιογράφος έχει δίκιο. Η φρίκη αυτή δεν είναι προϊόν έλευσης ισλαμιστών μεταναστών, αλλά δημιουργίας τρομοκρατών εντός του Αγγλικού εδάφους από την αρχή μέχρι το τέλος, μέσω προσηλυτισμού.

Anjem choudary.jpgΤο συγκλονιστικό είναι ότι ο Anjem Choudary λάμβανε κρατική χρηματοδότηση από το επίσημο Αγγλικό κράτος, που του χρηματοδοτούσε ακόμα και την πολυτελή οικία που διαμένει, αξίας μισού εκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun. Αυτό παρά το γεγονός ότι είχε μπει στο στόχαστρο των αρχών ως ύποπτος για διασύνδεση με τρομοκρατικές οργανώσεις. Η έρευνα έδειξε πως ο Choudry διοργάνωνε ομιλίες όπου και στρατολογούσε μέλη για “τζιχάντ”, περαν του εξισλαμιστικού του έργου υπό τον μανδύα “μουσουλμανικών πολιτιστικών κέντρων”. Να σημειωθεί ότι ο μουλας του μίσους, αρνήθηκε να καταδικάσει την σφαγή!

Το μίσος λοιπόν που κόστισε την ζωή σε αθώωους ανθρώπους, έχει ονοματεπώνυμο και κρατική υποστήριξη. Εάν ο νεαρός δράστης δεν είχε εξισλαμισθεί από την ασύδοτη δράση των ισλαμοφασιστών (κρατικά επιχορηγούμενη) σήμερα δύο νέοι θα ήταν ζωντανοί. Το πιο εξωφρενικό; Η ναζιστική δράση του μουφτή υποστηριζόταν από αυτοαποκαλούμενες “αντιφασιστικές οργανώσεις”!

Εδώ πλέον θα πρέπει να προβληματιστούμε σοβαρά για την περίεργη δράση του κυρίου Καμίνη και άλλων “λειτουργών” που οραματίζονται την ίδρυση “δύο χώρων λατρείας μουσουλμάνων σε κάθε διαμέρισμα”! Ποιός θα εγγυηθεί την λειτουργία αυτών των “τόπων”; Ποιός θα ελέγξει εάν το κήρυγμα και οι ενέργειες είναι σύννομες με την Ελληνική νομοθεσία και το Σύνταγμα; Ποιός θα διασφαλίσει ότι αυτό που δεν κατάφεραν οι Βρετανικές αρχές θα το καταφέρει ο …Καμίνης;

Ειδικά όταν εκτός από την Αγγλία, το πρόβλημα πλέον απασχολεί και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες: Ο προσηλυτισμός στο Ισλάμ τρομάζει τώρα και τη Γαλλία

Αφού η πολιτεία προτίθεται να συνεργήσει σε ένα τέτοιο έγκλημα, οι ψηφοφόροι θα πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και με την ψήφο τους να εμποδίσουν αυτή την ανεύθυνη συμπεριφορά που ενδέχεται να μην έχει καθόλου αγνά κίνητρα.

Ειδικά η αιτιολόγηση του Παύλου Τσίμα ότι “ευθύνεται η μη ενσωμάτωση” παρά το οτι ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν μιλάμε για μετανάστες, θα έπρεπε να ακυρώσει κάθε σκέψη για ενέργειες που θα προωθούν κουλτούρες ενάντια στον ανθρωπισμό, στην νομοθεσία και εντέλει στον ίδιο τον πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου