Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν σαν μετεωρολογικό δελτίο»

Επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέκος Αλαβάνος
Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε την Τετάρτη μέσω της συχνότητας του ΒΗΜΑ
FM 99,5 ο Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν εκφράζει μια εναλλακτική πολιτική, ότι έχει θέσεις που αλλάζουν «σαν μετεωρολογικό δελτίο» ενώ προειδοποίησε ότι η προοπτική της εξουσίας διαφθείρει.

Ιδρυτής του Σχεδίου Β, του κόμματος που τίθεται ξεκάθαρα υπέρ της επιστροφής της Ελλάδας στο εθνικό νόμισμα, ο Αλέκος Αλαβάνος ξεκαθάρισε ότι δεν θα στήριζε μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με την πολιτική που έχει, όχι. Δεν πιστεύω ότι η κοινωνία πρέπει να περιμένει να ακούσει τις θέσεις ενός κόμματος, σα να ακούει μετεωρολογικό δελτίο. Από τη μία να έχει θύελλα και από την άλλη καύσωνα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην ηγέτης του Συνασπισμού, ο οποίος υπενθύμισε ότι είχε έρθει σε ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό. «Με το ΣΥΡΙΖΑ και το πολιτικό σύστημα ήρθα σε σύγκρουση πριν την κρίση. Δεν ντρέπομαι για αυτό και το θεωρώ θετικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζει μια εναλλακτική πολιτική. Πρέπει κανείς να προσέχει το θέμα της εξουσίας. Διαφθείρει η προοπτική της εξουσίας και πρέπει να έχει κανείς ισχυρές αντιστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου