Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Βενιζέλος σε Διαμαντοπούλου: Βρες σπηλιά να κρυφτείς. Μήπως πρέπει να το πει στον εαυτό του; Αλλά, άντε να του βρείς σπηλιά. Μόνο στου Νταβέλη χωράει

Βενιζέλος σε Διαμαντοπούλου: Βρες σπηλιά να κρυφτείς
Έξω φρενών ο πρόεδρος του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ με την πρώην υπουργό.
Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ήταν μετά τη συνέντευξη της Άννας Διαμαντοπούλου ο κ. Ευ. Βενιζέλος. Με αφορμή την ομολογία της Άννας Διαμαντοπούλου ότι «έχει κουνήσει το δάχτυλο στην κοινωνία και πρέπει να δεχθεί την ταπείνωση», ο Ευάγγελος Βενιζέλος οργισμένος επιτέθηκε στην πρώην υπουργό λέγοντας:...
 «Στο Βυζάντιο όποιος επιζητούσε την ταπείνωση εύρισκε μια σπηλιά και κρυβόταν», φέρεται να είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τη δήλωση της κ. Διαμαντοπούλου. Υπενθυμίζεται ότι η πρώην υπουργός δήλωσε ότι αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ και θα δημιουργήσει νέο κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου