Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Διευθυντής ΩΡΛ του ΝΙΜΙΤΣ και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ...συνελήφθη για χρηματισμό!

Δύσκολα  κόβεται το χούι...
Συνελήφθη σήμερα (20.05.2013), το πρωί, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ένας 67χρονος χειρουργός - ωτορινολαρυγγολόγος στο Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παθητική δωροδοκία. 

Είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 67χρονος χειρουργός - ωτορινολαρυγγολόγος, απαίτησε παράνομα και εκβιαστικά, από 44χρονο ημεδαπό ασθενή, το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, ως αμοιβή για εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη από τον ίδιο, λίγες ημέρες νωρίτερα στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο.


Σήμερα το πρωί, σε προκαθορισμένο ραντεβού, στο γραφείο του στο Νοσοκομείο, ο γιατρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, αφού προηγουμένως παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.


Ο συλληφθείς γιατρός οδηγείται σήμερα (20.05.2013) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. 

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ' όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210 – 8779700 της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Ο συγκεκριμένος γιατρός στο παρελθόν είχε διαπληκτιστεί με ειδικευόμενη ιατρό και σύμφωνα με καταγγελία την χαστούκισε.

 Η υπόθεση εκκρεμεί δικαστικά αλλά ο ιατρός τιμωρήθηκε με αργία 6 μηνών από τον ιατρικό σύλλογο.

Στο παρελθόν επίσης είχε κατέλθει ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ στο Χαλάνδρι.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου