Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Οι Αθηναίοι λένε όχι σε Τζαμί στην Αθήνα

«ΑΘΗΝΑ ΞΥΠΝΑ! Η ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ - ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ»
Mε το σύνθημα αυτό ως - "κραυγή αγωνίας" και επαναλαμβανόμενη «αφύπνιση», πραγματοποιήθηκε χθες στον Ελαιώνα διαδήλωση Διαμαρτυρίας από Αθηναίους και Αθηναίες ενάντια, στην κατασκευή κάθε Μουσουμανικού Τεμένους αλλά και ενάντια στις «Πέντε εντολές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας», όπως αναφέρεται στο σχετικό ψήφισμα : « Ο Αλλάχ είναι ο στόχος μας», «ο Προφήτης είναι το πρότυπό μας», «ΤO ΚΟΡΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ»! «Η ΤΖΙΧΑΝΤ είναι η ζωή μας»!! & «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ είναι η ελπίδα μας»...!...
 «ΑΘΗΝΑ ΞΥΠΝΑ! Η ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ - ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ»
Αθηναίοι και Αθηναίες, σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αρχής γενομένης χθες, στον Ελαιώνα, οργανώνονται ενάντια στις κυβερνητικές αποφάσεις για την ανέγερση Τεμένους και Κέντρου Ισλαμικών Σπουδών, καταγγέλλοντας, τον βίαιο και "ετσιθελικό", όπως λένε, αφελληνισμό της Αθήνας καθώς και τη κρατική εκταμίευση 846.000 ευρώ (!) για το σκοπό αυτό, σε καιρό ανελέητης φορολόγησης και ανέχειας στη χώρα αλλά και στη πόλη όπου δίδαξαν Επιστήμες, Φιλοσοφία και Δημοκρατία, διεθνούς εμβέλειας σε βάθος αιώνων, Έλληνες Φιλόσοφοι, όπως ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας. «Αθήνα Ξύπνα! Η Στοκχόλμη καίγεται. Δεν θέλουμε τζαμιά, δεν θέλουμε Σαρία, Θέλουμε Ελλάδα και Ορθοδοξία» , φώναζαν, οι περί τους 250 διαμαρτυρόμενοι αθηναίοι και αθηναίες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πολιτικού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» με σύμβολα την «αρχαιοελληνική σπείρα» και την ελληνική σημαία, υπό την τηλεοπτική και δημοσιογραφική κάλυψη του διεθνούς πρακτορείου Ειδήσεων «Reuters»
 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΣ : «Παράνομη η κυβερνητική απόφαση» . Επικεφαλής, του πολιτικού κόμματος, με σήμα την «αρχαιοελληνική σπείρα», (το οποίο πολλοί επειδή ομοιάζει με τον αρχαιοελληνικό «μαίανδρο», το συγχέουν με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ενώ πρόκειται περί διαφορετικού πολιτικού σχηματισμού, με αισθητές διαφορές σε αισθητική και εκφορά δημόσιου λόγου), ο αρχηγός του κ.Μάνος Κώνστας. Από κοινού με τους παρευρισκόμενους που ολοένα αυξάνονταν, εναντιώνεται , όπως ο ίδιος επισήμανε «στην παράνομη λήψη της κυβερνητικής απόφασης με τη συνδρομή της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων, δίχως να έχει προηγηθεί διαβούλευση, με τους Αθηναίους των οποίων η ζωή έχει άρδην αλλάξει και θα επηρεαστεί ακόμη σε ανυπολόγιστο βαθμό, τόσο για την απόφαση όσο και για την εκταμίευση του υπέρογκου ποσού των 846.000 ευρώ από τα ταμεία του καταχρεωμένου κράτους. Αντί αυτά τα χρήματα να δοθούν για Ελληνικά σχολεία, των οποίων οι μαθητές λιποθυμούν από την πείνα, διατίθενται για περισσότερα τζαμιά" επισημαίνει με έμφαση. «Την ίδια ώρα » προσθέτει, «το Ελληνικό κράτος διορίζει στο δημόσιο και ιεροδιδασκάλους του Ισλάμ και τους πληρώνει για να διδάσκουν το Κοράνι σε ελληνικά σχολεία, αφήνοντας τους Έλληνες και τους Αθηναίους σε περιδίνηση από την προπαγάνδα υπέρ της παγκοσμιοποίησης» που αφορά εν τέλει στον «ετσιθελικό εξισλαμισμό»!
 
«ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ» :
 
Αυτό επαναλάμβαναν ρυθμικά οι παρευρισκόμενοι, καταγγέλλοντας με δριμύτητα τους πολιτικούς που υπεραμύνονται αυτών των αποφάσεων εντός Κοινοβουλίου αλλά και τον Δήμαρχο Αθηναίων κ.Καμίνη, γιατί προωθούν -όπως είπαν- «να γίνει και η Αθήνα του «Ξένιου Διός» ένα ακόμη θύμα των ακραίων εκείνων στοιχείων του ισλαμικού Φονταμενταλισμού και επεκτατισμού, που κατακλύζουν την Ευρώπη με τη λαθρομετανάστευση ζητώντας και νομιμοποίηση, επιβάλλοντας στη συνέχεια τους δικούς τους "Νόμους", εφαρμόζοντας πρακτικές της απάνθρωπης «Σαρία» και «Τζιχάντ», απέναντι σε όσους και δεν τους προσκάλεσαν στις χώρες τους, αλλά και δεν επιθυμούν να ενστερνιστούν ούτε και να τους επιβληθεί δια της αυξανόμενης μουσουλμανικής πλειοψηφίας, (μέσω της λαθρομετανάστευσης και της μουσουλμανικής υπεργεννητικότητας προς επεκτατισμό του Ισλάμ), η Ιδεολογία ή ακόμη όπως λένε χαρακτηριστικά , και ...η ..."θεολογία του Παραδείσου", "γεμάτου πιλάφια και παρθένες, όπως διδάσκει το Κοράνι, προς τέρψιν όσων στο όνομα του «Θεού που είναι μεγάλος», προβαίνουν σε πράξεις ωμής βίας έναντι συνανθρώπων τους διαφορετικού πολιτισμού, Φιλοσοφίας και Θρησκείας».
 
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;
 
"Την ώρα που αποκεφαλίζονται Ευρωπαίοι, καίγονται πόλεις και δέχονται τη βία όπως έγινε σε Λονδίνο και Στοκχόλμη, αλλά και σ άλλα Ευρωπαϊκά κράτη όπου λαμβάνονται σοβαρά μέτρα, ο Δήμαρχος της Αθήνας σκέφτεται τη δημιουργία και άλλων επιπλέον 14 Τζαμιών. Υπάρχουν ήδη νόμιμα τζαμιά, γιατί δεν πάνε εκεί και γιατί κωφεύουν οι αρμόδιοι του κράτους; Τιποτε δε μαθαίνουν απο την Ιστορία? Παλιά και πρόσφατη"; αναρωτήθηκε ο κ.Γιάννης Κουργιαννίδης, μέλος του πολιτικού γραφείου του «Εθνικού Μετώπου»
 
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ: « ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ»
 
Μεταξύ των ομιλητών στην εκδήλωση ήταν και ο Δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας. Όπως είπε ο κ.Χατζάρας: «Δεν έχουμε καμία υποχρέωση, έναντι της Σαουδικής Αραβίας, όπου δεν υπάρχει καμία Χριστιανική Εκκλησία και έναντι του Κατάρ, να κάνουμε τζαμιά στην Αθήνα με μιναρέδες και ιμάμηδες . Δεν χρειάζεται να υπάρχουν τζαμιά για να έλκουν τους παράνομους λαθρομετανάστες, γιατί για αυτούς μεριμνά ο Δήμαρχος και όχι για τους νόμιμους ελάχιστους μουσουλμάνους μετανάστες ,των οποίων οι λατρευτικές ανάγκες ήδη καλύπτονται από τα υπάρχοντα» , επισήμανε μεταξύ άλλων, ο κ.Χατζάρας, προσθέτοντας: «Δεν έχουμε καμία υποχρέωση έναντι της Σαουδικής Αραβίας . Βλέπουμε τις σφαγές στη Συρία, τις απαγωγές κληρικών, τα ολοκαυτώματα στο Λονδίνο, το Παρίσι και τη Στοκχόλμη. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει στην Αθήνα το ίδιο και να κυριαρχήσει η βία και η τρομοκρατία, επειδή οι εντολοδόχοι πολιτικοί έτσι θέλουν να επιβάλλουν»
 
ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΜΟΜΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
 
«Ούτε ένας νόμιμος μουσουλμάνος μετανάστης δεν υπέβαλε αίτημα, όπως επιβάλει ο Νόμος, (να υπάρχουν τουλάχιστον 5 που θα υποβάλουν σχετικό αίτημα για την ανέγερση τζαμιού), γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανείς νόμιμος αλλά ήταν και είναι λαθρομετανάστες και για αυτούς, που είναι και παράνομοι, γίνεται ό,τι γίνεται» κατήγγειλε ο ιατρός κ.Θανάσης Παπαγεωργίου, Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Αγ.Ορους- Αγ.Ιωάννης ο Θεολόγος». Αφού αναφέρθηκε στο χρονικό της υπόθεσης αυτής, ο κ.Παπαγεωργίου, επέρριψε σοβαρότατες μομφές κατά της Εκκλησιαστικής Ηγεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος , για την «σύμπαρξή» της, όπως υπογράμμισε, στη μετατροπή της χώρας και της πόλης του «Ομοαίμου», του «Ομοχρήστου» και του «Ομοδόξου», των «Ελλήνων Φιλοσόφων, των Αγίων και των Ηρώων», όπως είπε, σε άντρο παρανομίας και λαθροματαναστών Ισλαμικής προέλευσης, οι οποίοι παγκοσμίως έχουν αποδείξει την ασέβειά τους σε Νόμους και Θρησκείες άλλων". Οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Αττικής από κοινού με τους «συναγωνιστές» όπως αποκαλούνται μεταξύ τους, αφού διαμαρτυρήθηκαν για την καταστρατήγηση των Εθνικών Συμβόλων και Ιδεωδών, έκλεισαν την εκδήλωση με τον Εθνικό Ύμνο επαναλαμβάνοντας αυτά που αναφέρουν και στο ψήφισμα διαμαρτυρίας τους: «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τις βεβηλωμένες Εκκλησιές στη Τουρκία και την Kατέχόμενη Κύπρο, ΛΕΜΕ ΟΧΙ στη βίαιη προσπάθεια αλλοίωσης της Ελληνικής κοινωνίας και τον εξισλαμισμό.. Όχι στο Νέο-οθωμανισμό του Νταβούτογλου! Αθήνα ξύπνα! Οχι στις ορδές των απρόσκλητων παράνομων φανατικών μουσουλμάνων. Εχουμε χρέος να τους απελέσουμε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου