Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Επικό ξεκίνημα της Εθνικής με νίκη 2-1 επι του Μεξικού

Η εθνική Ελλάδος Κ-20 πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στο Μεξικό με σκορ 2-1, στην παρθενική της παρουσία στα τελικά παγκοσμίου κυπέλλου. Σε ένα ματς που θα ζήλευαν και οι μεγάλοι, οι μικροί της εθνικής...
κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ο Μπουχαλάκης άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με πλασέ του Μπουχαλάκη μετά από γύρισμα του Γιαννιώτα, με τους Μεξικανούς να ισοφαρίζουν με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Εσπερικουέτα στο 40'. Το γκολ που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα πέτυχε με εξαιρετική ενέργεια στο 88ο λεπτό ο Κολοβός. Η νίκη αυτή φέρνει την εθνική με το ένα πόδι στη φάση των "16" της διοργάνωσης αφού από τους 6 ομίλους των τεσσάρων ομάδων, προκρίνονται και οι τρεις καλύτερες τρίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου