Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Άλλα 3 μετάλλια για την Ελλάδα

Χάλκινα μετάλλια στα 50μ. ελεύθερο ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης, κατέκτησαν ο Κριστιάν Γκολομέεβ, η ομάδα σκυταλοδρομίας στα  4χ100 ελεύθερο των ανδρών με νέο πανελλήνιο ρεκόρ και η Βάσω Βουγιούκα στη σπάθη...

Ο Γκολομέεβ στον τελικό του αγωνίσματος σημείωσε επίδοση 22.35 που τον έφερε στην τρίτη θέση. Πρώτος ήταν ο Ιταλός Μάρκο Όρσι με 22.15 και δεύτερος ο συμπατριώτης του Λούκα Ντότο με 22.20.

Εκτός τελικού έμεινε ο άλλος Έλληνας που μετείχε στα προκριματικά του αγωνίσματος, ο Οδυσσέας Μελαδίνης, που τερμάτισε τρίτος στην 3η προκριματική σειρά με 23.03 και κατετάγη ένατος.

Την 7η θέση στα 200μ. ύπτιο κατέλαβε η Αφροδίτη Γιαρένη. Στον τελικό του αγωνίσματος, η ελληνίδα πρωταθλήτρια κάλυψε την απόσταση σε 2:17.55 και έμεινε στην έβδομη θέση, ενώ μια θέση πιο κάτω βρέθηκε η Ασπασία Πετραδάκη με 2:17.68. Το χρυσό μετάλλιο του αγωνίσματος κατέληξε στην Ιταλίδα Άμπρα Εσπόζιτο με 2:12.21.

Ένα σκαλοπάτι χαμηλότερα από το βάθρο των νικητών στα 100μ. πεταλούδα των Μεσογειακών Αγώνων «Μερσίνη 2013» βρέθηκε ο Στέφανος Δημητριάδης. Ο έλληνας κολυμβητής, στον τελικό του αγωνίσματος κάλυψε την απόσταση σε 53.39 και περιορίστηκε στην 4η θέση της τελικής κατάταξης, ενώ δύο θέσεις πιο κάτω βρέθηκε ο Χρήστος Κατραντζής με 54.03. Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στον Σέρβο Ιβάν Λεντζερ με 52.30.

Ενα ακόμα χάλκινο μετάλλιο χάρισε στα ελληνικά χρώματα η ομάδα σκυταλοδρομίας στα 4Χ100μ ελεύθερο των ανδρών, με σύνθεση αποτελούμενη από τους Κολιόπουλο, Γκολομέεβ, Μελαδίνη και Κατραντζή.Ταυτόχρονα, ο χρόνος των 3:19.07 συνιστά νέο πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς η προηγούμενη επίδοση ήταν 3:19.17 και είχε σημειωθεί στις 28 Ιουνίου 2009, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα.

Το χάλκινο μετάλλιο στη σπάθη κατέκτησε η Βάσω Βουγιούκα κατά τη διάρκεια των 17ων Μεσογειακών Αγώνων «Μερσίνη 2013». Η ελληνίδα οπλομάχος, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου και ηττήθηκε με 15-12 από την Ιταλίδα Λίβια Στάνι.

Η Βουγιούκα είχε πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό μετά τη νίκη με 15-10 στα προημιτελικά επί της Ισπανίδας Αρακέλι Ναβάρο Λάσο.

Στα προημιτελικά σταμάτησε και η πορεία της Μαρίνας Παίζη, η οποία ηττήθηκε επίσης με 15-12 από την Στάνι. Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στην Γαλλίδα Σεσίλια Μπέρντερ, η οποία συνέτριψε 15-2 την Στάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου