Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Σοκ! Μωρό με ουρά στην Κίνα (φώτος)

Οι γιατροί αρνούνται να το χειρουργήσουν γιατί θα ξαναβγεί!
Μια απεγνωσμένη μητέρα στην Κίνα πηγαίνει καθημερινά στα νοσοκομεία της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ και παρακαλά τους γιατρούς να κόψουν την ουρά που έχει το παιδί τους στο κάτω μέρος της σπονδυλικής του στήλης.
O μικρός Xiao Wei γεννήθηκε με δισχιδή ράχη που είναι μια συγγενής ανωμαλία της σπονδυλικής στήλης. Σε αυτήν, ένα τμήμα των οστών της σπονδυλικής στήλης και των γύρω ιστών δεν σχηματίζεται σωστά, με αποτέλεσμα τμήματα του νωτιαίου μυελού να είναι εκτεθειμένα.

Η ελλιπής σύγκλιση του οπίσθιου νευρικού πόρου στο τέλος της
4ης εβδομάδας της κύησης προκαλεί ελαττώματα των σπονδυλικών τόξων, γνωστά ως δισχιδής ράχη, δηλαδή διαιρεμένη σπονδυλική στήλη.


Οι γιατροί απαντούν στη μητέρα ότι δεν είναι κάτι απλό αφού και να το κόψουν θα ξαναμεγαλώσει ενώ αυτή τη στιγμή είναι ήδη 10 πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου