Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

«Ετσι χτυπήσαμε με Καλάνσικοφ τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας»

Η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» ανέλαβε την ευθύνη, με κείμενό της στο διαδίκτυο, για την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στη λεωφόρο Συγγρού, στις 14 Ιανουαρίου του 2013.
Οι τρομοκράτες απειλούν με νέα χτυπήματα και στην προκήρυξη αναλύουν τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποίησαν το χτύπημα ενώ τονίζουν ότι πυροβόλησαν με τα Καλάσνικοφ επειδή «μπλόκαρε» το αντιαρματικό και δεν εκτοξεύτηκε η ρουκέτα.
Ο συντάκτης του κειμένου, συνολικά 19 σελίδων, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως αρχικός στόχος ήταν η ρίψη ρουκέτας, με εκτοξευτήρα κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατό.
Παράλληλα, κάνει μία ανάλυση για τις θέσεις της ομάδας και στο τέλος του κειμένου περιγράφει το πως έγινε η τρομοκρατική ενέργεια και πως επιχείρησαν να εκτοξεύσουν αντιαρματική ρουκέτα.
Αναφέρει πως η εκτόξευση δεν έγινε λόγω «αστοχίας υλικού», παρά το γεγονός ότι επιχείρησαν να πυροδοτήσουν δύο φορές το RPG. Αφού δεν το πέτυχαν, αναφέρει, πυροβόλησαν με καλάσνικοφ, αφού «θα ήταν για εμάς για εμάς αδιανόητο να φύγουμε άπραγοι από ένα τόσο σημαντικό στόχο».
Αναφέρει, επίσης, πως η επίθεση αυτή είναι ένα «σινιάλο αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατουμένους και σε όσους βρίσκονται έγλειστοι στα ελληνικά κολαστήρια για την ανατρεπτική τους δράση», ενώ προαναγγέλλουν νέες επιθέσεις.
Ο συντάκτης του κειμένου απειλεί ότι στο μέλλον θα είναι πιο «αποτελεσματικοί» και εκτοξεύουν απειλές εναντίον των αστυνομικών, λέγοντας να μην κάνουν προσπάθεις να τους εμποδίσουν «καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με συσχετισμούς που σίγουρα δεν θα τους επιτρέψουν να μας εμποδίσουν από αυτό που θα έχουμε εξ' αρχής σχεδιάσει».
Οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσία εκτιμούν πως η προκήρυξη είναι αυθεντική, αλλά δεν είναι ακόμη σε θέση να πουν ποιοι μπορεί να οργάνωσαν και να εκτέλεσαν την εν λόγω τρομοκρατική ενέργεια.

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου