Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: "Αλέξη δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις"

Δυσαρεστημένος ήταν ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος από την οργάνωση της χθεσινής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασε τα παράπονα του μέσω του twitter, ενώ προχώρησε και σε έντονη κριτική κατά του επικεφαλής του κόμματος Αλέξη Τσίπρα γράφοντας «Δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις»...

Ο βουλευτής Καστοριάς θεωρούσε πως οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην συγκέντρωση και άκουσαν την ομιλία του κ.Τσίπρα δεν ήταν σωστά τοποθετημένοι στο δρόμο, αφού θα μπορούσαν να έδειχναν περισσότεροι. Συγκεκριμένα έγραψε: «Έχεις 20.000 τουλάχιστον και δεν τους βάζεις να κάθονται ανά ένα μετρό και να κρατούν από τέσσερις σημαίες. Δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου