Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Νέα δημοσκόπηση της MRB: Μπροστά η ΝΔ – Οριακά η ΔΗΜΑΡ στη Βουλή

Κέρδη για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την απόφαση για συγκυβέρνηση. Προβάδισμα 1,2% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν οι εξαμηνιαίες τάσεις της ΜRB και στην έρευνα – δημοσκόπηση που έγινε μετά τη δημιουργία της νέας κυβέρνησης συνεργασίας ΝΔ & ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά την «πρόθεση ψήφου» (συλλογή στοιχείων στις 25 Ιουνίου) η ΝΔ καταγράφει προβάδισμα με
ποσοστό 22%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,8%, η Χρυσή Αυγή με 9,1%, το ΠΑΣΟΚ με 6,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,5%, το ΚΚΕ με 5,1% και η Δημοκρατική Αριστερά με 3%. Τ
Το ποσοστό της “Αδιευκρίνιστης Ψήφου” αγγίζει το 21,7%.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΜΡΒ Δ. Μαύρος δήλωσε ότι κατά τη συλλογή στοιχείων το διάστημα 13-21 Ιουνίου, δηλαδή πριν την συγκρότηση δικομματικής κυβέρνησης, η ΝΔ κατέγραφε ποσοστό 21,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 21,2%, δηλαδή η διαφορά των δύο κομμάτων ήταν στο 0,3%.
Τέλος, στην «Εκτίμηση Ψήφου», μετά και την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης, η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 28,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ 26,6%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 11,6%, το ΠΑΣΟΚ με 7,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,0%, το ΚΚΕ με 6,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 3,8%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,7% και “Άλλο Κόμμα” με 5,9%.
Στο ερώτημα: «Ποιο κυβερνητικό σχήμα μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας;», το 38,5% απάντησε: «Μια κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά» και το 30,8%: «Μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Α. Τσίπρα».
Τάσεις της MRB Δεκεμβρίου
Στην προηγούμενη του Δεκεμβρίου του 2012, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωνε ποσοστό 22,1%, η Νέα Δημοκρατία ακολουθουσε με 20,1%, η Χρυσή Αυγή ήταν τρίτο κόμμα με 9,3%, το ΠΑΣΟΚ ακολουθούσε με 6%, οι ΑΝ.ΕΛ με 5,5%, η ΔΗΜΑΡ 4,4% το ΚΚΕ 4,2%, οι Οικολόγοι 2,4%, ενώ τα υπόλοια κόμματα συγκέντρωναν 3,1%, Λευκό το 1,1%, άκυρο το 6,3% και η αδιευκρίνιστη ψήφος το 22,9% των ερωτηθέτνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου