Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Γιατί η Σοφία Βούλτεψη αρνήθηκε να γίνει υφυπουργός Υγείας - Tι είπε για τον Άδωνι Γεωργιάδη

image
Αίσθηση προκάλεσε το «όχι» της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Βούλτεψη να αναλάβει τη θέση της Υφυπουργού Υγείας στη νέα κυβέρνηση, με τον λόγο της άρνησης της να είναι ο νέος υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

Οταν ανακοινώθηκε στην κ. Βούλτεψη ότι θα είναι η νέα υφυπουργός Υγείας μετά από τηλεφώνημα του Δημήτρη Σταμάτη,
η πρώτη ερώτηση της βουλευτή της ΝΔ ήταν ποιος θα είναι ο προϊστάμενος της. Στο άκουσμα του ονόματος του Αδωνι Γεωργιάδη, η κ. Βούλτεψη απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως δεν έχει πρόβλημα με την θέση της υφυπουργού και να είναι υφισταμένη οποιουδήποτε άλλου εκτός του κ. Γεωργιάδη, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ο λόγος σύμφωνα με την real, είναι πως η κ. Βουλτεψη διαφωνούσε με την υπουργοποίηση πρώην στελεχών του ΛΑ.ΟΣ τονίζοντας πως θα «έριχνε λάδι στη φωτιά» μετά και τους κακούς επικοινωνιακούς χειρισμούς που έχουν χρεωθεί στη Συγγρού για το «λουκέτο» της ΕΡΤ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου