Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η αλήθεια για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ

Όλοι μας βλέπουμε καθημερινά τα τελευταία χρόνια αυτή τη σχετικά νέα αστυνομική δύναμη που στην κυριολεξία οργώνει τους ελληνικούς δρόμους μέρα και νύχτα...
Η δύναμις αυτή, πολύ πιο ευέλικτη από τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης λόγω των οχημάτων που χρησιμοποιεί, των δίκυκλων μεγάλου κυβισμού, της εκπαιδεύσεως των ανδρών της (πολλοί εκ των οποίων έχουν υπηρετήσει εις τις ειδικές δυνάμεις του ένδοξου Στρατού μας) καθώς και της αυταπάρνησης με την οποία κάνουν το καθήκον τους έχει καταστεί το φόβητρο των κακοποιών κάθε εθνικότητας αλλά και η ελπίδα του χειμαζόμενου από την εγκληματικότητα Ελληνικού Λαού.

Είδαμε όλοι τι έγινε τις τελευταίες ημέρες με την αδίστακτη σπείρα που προσπαθούσε, μετά από όργιο εγκλημάτων που διενήργησε μέσα στην χώρα μας να διαφύγει μέσω δασικών περιοχών προς τα εδάφη της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου μας...

Το μίσος των κακοποιών για την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ είναι γνωστό. Πολλές οι συμπλοκές, οι επιθέσεις τα θύματα της ομάδος. Κατά περίεργο βέβαια τρόπο δεν βλέπουμε για αυτά τα θύματα που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, προστατεύοντας κατά ηρωικό τρόπο τους πολίτες και την κοινωνία να εξεγείρονται οι διάφοροι προοδευτικοί και θολοκουλτουριάρηδες που κινούν γη και ουρανό εάν φάει κανένα χαστούκι κάποιος ψευτοαναρχικός που καίει το κέντρο των Αθηνών και καταστρέφει την Πατρίδα.

Δεν είδαμε ποτέ όλους εκείνους τους ευαίσθητους για τα ...ανθρώπινα δικαιώματα να διαριγνύουν τα ιμάτια τους για τους τραυματίες ή νεκρούς αστυνομικούς, οι οποίοι αν και αμειβόμενοι πενιχρά δίνουν και τη ζωή τους ακόμη για το καθήκον. Δεν περιμέναμε βέβαια ποτέ κάτι διαφορετικό από αυτούς. Υιοθετούν μόνον ότι βλάπτει την Πατρίδα και την Φυλή, βάλλουν πάντοτε ενάντια στους πυλώνες του Έθνους και εις εξ αυτών είναι η Αστυνομία.

Πρέπει όμως να γίνει γνωστό υπό ποίες συνθήκες φέρουν εις πέρας τα καθήκοντα τους τα μέλη της Ομάδος. Ο κίνδυνος καραδοκεί σε κάθε γωνία. Ο συνηθέστερος είναι αυτός της πτώσης που απειλεί κάθε δικυκλιστή και φυσικά τα μέλη της Ομάδος δεν αποτελούν εξαίρεση. Για ειδική μέριμνα αποκατάστασης από την πλευρά του κράτους ούτε λόγος...

Να ομιλήσουμε για τον εξοπλισμό; Ο οπλισμός των ανδρών της Ομάδος είναι πολύ κατώτερος από τα Καλάσνικοφ και τα άλλα πολεμικά όπλα που έχουν εις την κατοχή τους οι οργανωμένοι κακοποιοί που λυμαίνονται τον τόπο τις τελευταίες δεκαετίες. Ακόμα και για τα τόσο αναγκαία προστατευτικά που φορούν ως μοτοσυκλετιστές πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη...τη δική τους τσέπη και τον πενιχρό μισθό τους.

Και όμως αγαπητοί συνέλληνες. Όταν τους καλέσετε θα είναι εκεί...Εμείς δεν πρέπει να είμαστε κοντά τους;

Γεώργιος Παπασημάκης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ
papasimakis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου