Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΡΕΘΥΜΝΟ. Νεαρή Κινέζα, κομμάτιασε τον Αφγανό επίδοξο βιαστή της που τελικά συνελήφθη

Απίστευτο περιστατικό στο Ρέθυμνο – Νεαρή κοπέλα χτύπησε το βιαστή της στο Ρέθυμνο. Νύχτα εφιάλτη για το υποψήφιο θύμα μετατράπηκε σε μία απίστευτη περιπέτεια για τον δράστη. Ο λόγος για μία νεαρή κοπέλα από την Κίνα και έναν αλλοδαπό από το Αφγανιστάν που εισέβαλε στο σπίτι της και επιχείρησε να τη βιάσει. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο. Η κοπέλα μετά το αρχικό σοκ επιτέθηκε στον επίδοξο βιαστή της με ότι έβρισκε μπροστά της. Ο Αφγανός, όταν αντιλήφθηκε τη σθεναρή αντίσταση από τη νεαρή, προσπάθησε να διαφύγει, διότι η κοπέλα παράλληλα με τα χτυπήματα...
φώναζε σε βοήθεια. Πανικόβλητος ο αλλοδαπός άρχισε να τρέχει προς την έξοδο και εκείνη τη στιγμή η κοπέλα τον χτύπησε με ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι. Η νεαρή κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε ο επίδοξος βιαστής με βαριά τραύματα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου