Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Παγκόσμιο Χρυσό ο Λέβέντης μας ο Γιαννιώτης.



Το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βαρκελώνης και συγκεκριμένα στα 10 χλμ. ανοιχτής θαλάσσης, κατέκτησε ο Σπύρος Γιαννιώτης. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την πιο γλυκιά εκδίκηση από τους αντιπάλους του για την απώλεια του μεταλλίου πέρυσι τέτοια εποχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου...
και διατήρησε τα σκήπτρα του βασιλιά της απόστασης που κατέχει εδώ και δυο χρόνια από το προηγούμενο παγκόσμιο στην Σαγκάη.
Αν και ξεκίνησε πολύ πίσω και βρέθηκε μάλιστα στα μισά της κούρσας στην 24η θέση με άριστη τεχνική, υπό την καθοδήγηση του προπονητή και κουμπάρου του Νίκου Γέμελου σκαρφάλωσε σιγά-σιγά στην κεφαλή της κούρσας και στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε αφήνοντας πίσω και τον χρυσό Ολυμπιονίκη Ουσάμα Μελούλι.
Ο 33χρονος έγινε μόλις ο δεύτερος κολυμβητής που υπερασπίζεται τον τίτλο του στα 10 χλμ. ανοιχτής θαλάσσης μετά τον Ρώσο Βλάντιμιρ Ντιάτσιν (2008).
Ο χρόνος του Γιαννιώτη ήταν μία ώρα 49 λεπτά και 11 δεύτερα. Στη δεύτερη θέση ο Γερμανός Τόμας Λουρτζ με 1.49:14 και τρίτος ο Μελούλι με 1.49:19.
Ο έτερος Έλληνας που συμμετείχε στο αγώνισμα, Αντώνης Φωκαΐδης, τερμάτισε στην 32η θέση με χρόνο 1.50:20. 

http://koukfamily.blogspot.gr/2013/07/blog-post_6389.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου