Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Τέταρτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου η Αραούζου

Έξι δέκατα του δευτερολέπτου μακριά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 5χλμ...
κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα βρέθηκε η Κέλυ Αραούζου, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βαρκελώνης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αρχικά έμεινε λίγο πίσω από τις προπορευόμενες, αλλά με μία υπερπροσπάθεια στα τελευταία 500 μέτρα ανέβηκε στην τέταρτη θέση και τερμάτισε σε 56 λεπτά και 45.3 δευτερόλεπτα, ενώ η τρίτη Ανα Μαρσέλα Κούνια από τη Βραζιλία έκανε 56:44.7.

«Ηταν μία πολύ δύσκολη και γρήγορη κούρσα. Είχα τον έλεγχο μετά το πρώτο μισό του αγώνα. Στα τελευταία 500 μέτρα έδωσα όλες μου τις δυνάμεις και "άγγιξα" το μετάλλιο. Ηταν μία καλή αρχή για μένα και τώρα θα διεκδικήσω κάτι καλύτερο στο 10άρι (σ.σ. την προσεχή Τρίτη)», ήταν τα πρώτα λόγια της Αραούζου λίγο μετά την ολοκλήρωση της κούρσας.

Από την πλευρά της, η Μαριάννα Λυμπερτά δεν κατάφερε να μείνει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων και τερμάτισε 28η με 57:55.3 «Προσπάθησα πολύ, αλλά ήταν γρήγορη κούρσα και δεν είχα να δυνάμεις να ακολουθήσω το ρυθμό. Θέλω να υπερασπιστώ το μετάλλιο που έχω στο 10άρι», δήλωσε η 34χρονη κολυμβήτρια, που το 2011 στη Σανγκάη ήταν τρίτη στα 10χλμ.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου