Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Χρυσή Αυγή: Η κυβέρνηση έδιωξε τους φύλακες από τα σχολεία- Θα τα φυλάμε εμείς

«Πάτημα» και στα σχολεία θέλει να αποκτήσει η Χρυσή Αυγή με αφορμή την κατάργηση των σχολικών φυλάκων, καθώς όπως αναφέρεται μέλη της Χρυσής Αυγής θα περιπολούν νυχθημερόν γύρω από τα σχολεία....

«Εμείς δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να μείνουν τα σχολεία αφύλακτα. Ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα ''θερίζει'' θα τοποθετήσουμε εθελοντές σε βάρδιες για να είναι ασφαλή τα παιδιά των Ελλήνων», φέρεται να δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με το Εθνος.

Μάλιστα, σε δήλωση του σε ιστοσελίδα του ακροδεξιού χώρου όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, παρουσιάστηκε και το πλάνο «φύλαξης» των σχολείων από τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Γυναίκες εθελόντριες θα υπάρχουν γύρω από τα σχολεία για να περνούν τα παιδιά από τα φανάρια, ενώ τις νύχτες άνδρες μέλη του κόμματος θα περιπολούν γύρω από τα σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου