Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Πλούσια σε αποθέματα υδρογονανθράκων η Ελλάδα, σύμφωνα με επιστημονικές παρουσιάσεις


Πλούσια σε αποθέματα υδρογονανθράκων η Ελλάδα, σύμφωνα με επιστημονικές παρουσιάσεις
Ιδιαίτερα σημαντικά και ελπιδοφόρα στοιχεία για την οικονομία της χώρας σχετικά με τους υδρογονάνθρακες παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΠΣΕΕΠ) για την ίδρυση Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Ενεργειακών Βιομηχανικών Εφαρμογών.
Συγκεκριμένα, οι εκτιμήσεις που προέρχονται από τις επιστημονικές παρουσιάσεις στο συνέδριο για τις έρευνες πετρελαίου που διοργάνωσε το Σωματείο, το 2010, κάνουν λόγο για 40 δισ. βαρέλια πετρελαίου και 600 δισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου που έχουν «γεννηθεί» στην ελληνική επικράτεια. Από αυτά, το 10 % «αναμένεται να έχει εγκλωβιστεί σε παγίδες και να αποτελεί τα αναζητούμενα κοιτάσματα».
Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η εξάρτηση της χώρας μας σε
πετρέλαιο παραμένει ισχυρή και η κάλυψη μέρους των αναγκών μας από δικό μας πετρέλαιο αποτελεί παράγοντα εθνικής ασφάλειας, ενώ πέρα από τη στατιστική αξιολόγηση των πετρελαϊκών αποθεμάτων της χώρας, η έρευνα και εκμετάλλευση των κοιτασμάτων απαιτεί επενδύσεις δεκάδων ή και εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου