Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΦΟΥΛ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ". ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ!

porneia4Θέλουν να επιβιώσουν και βρίσκονται σε απόγνωση. Γι αυτό και αποφάσισαν να αφήσουν τα παιδιά και το σύζυγο στο σπίτι, να βγάλουν τις ποδιές και να αναζητήσουν προκλητικά ντυμένες το μεροκάματο του τρόμου πουλώντας το κορμί τους σε αγνώστους. Ο λόγος για δεκάδες άνεργες και απελπισμένες νοικοκυρές που χτυπημένες από την οικονομική κρίση αναζητούν σανίδα σωτηρίας και ανάσα ζωής στην παράνομη πορνεία, ρισκάροντας το μέλλον του γάμου τους, αλλά ακόμη και την ίδια τους τη ζωή. Σύμφωνα με όσα δηλώνουν στην "Espresso" η "Χαρά" και ο "Μηνάς", ιδιοκτήτες οίκων ανοχής και sex studio στο κέντρο της Αθήνας....
οι οποίοι για ευνόητους λόγους επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, εδώ και περίπου ένα χρόνο δεκάδες απελπισμένες γυναίκες κάθε ηλικίας και εξωτερικής εμφάνισης τους προσεγγίζουν και τους ζητούν να εργαστούν ως ιερόδουλες προκειμένου να κερδίσουν έστω λίγα χρήματα για να συνδράμουν στο πενιχρό οικογενειακό εισόδημα. Πολλές από αυτές έχουν φτάσει σε σημείο να παρακαλάνε για μια θέση στον οίκο ανοχής, ενώ η απόγνωση σπρώχνει ένα μεγάλο ποσοστό άνεργων γυναικών να εργάζονται είτε σε κρυφούς οίκους ανοχής είτε ως "ανεξάρτητες", με ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία και "ροζ" γκαρσονιέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου