Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Αλβανοί προσπάθησαν να περάσουν στην πατρίδα τους κλεμμένα αυτοκίνητα Ελλήνων αλλά... πιάστηκαν στη "φάκα"!

Πλαστά συνοδευτικά έγγραφα ή παραποιημένους αριθμούς πλαισίων είχαν τρία αυτοκίνητα και μία μηχανή μεγάλου κυβισμού, τα οποία εντοπίστηκαν στον τελωνειακό σταθμό της Κακκαβιάς τις τελευταίες ημέρες και είχαν προορισμό την Αλβανία...

Συγκεκριμένα, οι τελωνειακοί, μετά από εξονυχιστική έρευνα, κατέσχεσαν ένα αυτοκίνητο με παραποιημένο αριθμό πλαισίου και δύο πολυτελή αυτοκίνητα το οποία οδηγούσαν Αλβανοί με πλαστά έγγραφα. Και τα τρία αυτοκίνητα είχαν κλαπεί το τελευταίο διάστημα από την Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τις αρχές του έτους, έχουν εντοπιστεί, από τελωνειακούς στον μεθοριακό σταθμό της Κακκαβιάς 14 κλεμμένα αυτοκίνητα από την Ελλάδα και την Ιταλία, με προορισμό την Αλβανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου