Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο αγκυλωτός σταυρός και η κουκλάρα Έλενα στη Ραφήνα. Έτσι μπράβο, ΝΑΖΙ κανείς ή ΝΑ(μη)ΖΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Η. Κασιδιάρης: Αγκαλιά με την Μις Τουρισμό στην παραλία! ΦωτογραφίεςΤο νέο love story στη Βουλή αποτελεί η σχέση του Ηλία Κασιδιάρη με την καλλίγραμμη “Μις Τουρισμό 2012” (ΚΟΥΚΛΑΡΑ) Έλενα Κωνσταντινίδου που ήταν υπάλληλος της Βουλής και θέλει να κάνει καριέρα στην πολιτική. 
Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ στην παραλία. 
Φορώντας ένα καυτό μπικίνι η Έλενα που έχει γίνει πια ξανθιά βρέθηκε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής σε παραλία της Ραφήνας και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, παρέα με τον επίσης βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλο και την συνοδό του. Μάλιστα, στις φωτογραφίες φαίνεται για πρώτη φορά και το τατουάζ στο αριστερό χέρι του Ηλία Κασιδιάρη που απεικονίζει έναν αγκυλωτό σταυρό φτιαγμένο από μαιάνδρους και σε σχήμα V η αρχαιοελληνική λέξη “ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ”, η οποία χρησιμοποιήθηκε σε διάλογο του Χάιντεγκερ, Γερμανού φιλοσόφου και συμβούλου σε θέματα παιδείας της ναζιστικής Γερμανίας.
/

/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου