Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Άργος: Άντρο gay οργίων Πακιστανών !! σε αχούρι λίγο έξω από την πόλη!

Πήγε να βάλει τη ρεμούλκα του τρακτέρ, που τη φύλαγε σε αχούρι, σε απομακρυσμένο χωράφι, ο αγρότης από το Λάλουκα και βρήκε επάνω της και στο πάτωμα μεταχειρισμένα προφυλακτικά και ένα ταλαιπωρημένο περιοδικό με γυμνές φωτογραφίες!
Προβληματισμένος το συζήτησε με ξάδερφό του και αποφάσισαν να φυλάξουν… καρτέρι τις ώρες που σκοτείνιαζε. Μετά από δυο άκαρπες παρακολουθήσεις, στο τρίτο καρτέρι είδαν τρεις σκουρόχρωμους αλλοδαπούς, που ήσαν ντυμένοι ο ένας με κελεμπία και οι άλλοι δυο με παλιά ευρωπαϊκά ρούχα να πλησιάζουν με προφυλάξεις και να μπαίνουν στο αχούρι. Μετά από λίγο ακούστηκαν από μέσα… μουγκρητά. Τότε, τα ξαδέρφια αποφάσισαν να δώσουν ριζική λύση στο μυστήριο της συνεύρεσης του τρίο και άρχισαν να φωνάζουν άγρια: «Αστυνομία, βγείτε έξω αμέσως!» Σε δευτερόλεπτα.....
η πόρτα του αχουριού άνοιξε με πάταγο και οι δυο αλλοδαποί με τα παντελόνια άρχισαν να τρέχουν, προσπαθώντας να κουμπωθούν και από πίσω τους έτρεχε γυμνός και με την κελεμπία στο χέρι ο τρίτος…
Όπως έμαθαν στη συνέχεια, οι δυο αλλοδαποί, Πακιστανικής καταγωγής, διαμένουν μαζί με άλλους στην Πυργέλλα αλλά υπάρχει ανταγωνισμός με κάποιους από το συνάφι τους για το ποιος θα έχει προτεραιότητα στον… τρίτον, ο οποίος εκτελεί χρέη… γυναικός(!) και γι’ αυτό κατέφευγαν σε απομακρυσμένα σημεία, όπως το αχούρι του Λαλουκιώτη!
Από εκείνη τη μέρα μπήκε βαρύ λουκέτο στην πόρτα του αχουριού. Καλού, κακού… http://laos-pelopponisou.blogspot.gr/2013/08/gay.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου