Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πολεμικές επανορθώσεις; Ιδού οι αποδείξεις κυρία Μέρκελ!



Του ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΡΗ
Ούτε πολεμικές επανορθώσεις από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έχει διεκδικήσει η Ελλάδα, όπως προκύπτει από τη απόρρητη έκθεση της ομάδας εργασίας του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τον Α’ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που περιέχει όλα τα στοιχεία που επιτρέπουν στην κυβέρνηση να προχωρήσει στη διεκδίκησή τους και αποκαλύπτει η Realnews....


«Το θέμα της απαίτησης των πολεμικών επανορθώσεων των Α’ και Β’ Παγκοσμίων Πολέμων παραμένει σε εκκρεμότητα για πολλές δεκαετίες. Από τα στοιχεία που διερευνήθηκαν προκύπτει ότι το ελληνικό κράτος δεν έχει αποποιηθεί των αξιώσεών του και δεν τίθεται θέμα παραγραφής τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση, ενώ τονίζεται: «Το αρχειακό υλικό είναι μεγάλης ιστορικής αξίας, καλύπτει εκτεταμένη χρονική περίοδο και χρήζει αναλυτικής μελέτης, από την οποία μπορούν να προκύψουν περαιτέρω σημαντικά ευρήματα και στοιχεία».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου