Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ:''ΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΤΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ....''(ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;)


synergaths-toy-mpoytarh-ti-makedones-ti-skopianoi
Μία επικίνδυνη θέση σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων διατύπωσε μέλος της παράταξης που διοικεί τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Ο Διονύσης Κατρανίτσας, υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπουτάρη και μέλος της ΔΡΑΣΗΣ, ζήτησε και πήρε το λόγο στη γενική συνέλευση της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη». Ο πολιτευτής εξήρε το έργο της διοίκησης Μπουτάρη στο τομέα του τουρισμού και εστίασε στην αύξηση του αριθμού των επισκεπτών από τα Βαλκάνια. Ονοματίζοντας έναν - έναν του Βαλκάνιους γείτονές μας ο κ. Κατρανίτσας αποκάλεσε τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες. «Μακεδόνες ή
Σκοπιανούς όπως θέλετε πείτε τους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρανίτσας.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένα μέλος της «Πρωτοβουλίας» δεν αντέδρασε στο άκουσμα της δήλωσης του πολιτευτή. Την ώρα της συγκεκριμένης τοποθέτησης αρκετοί από τους συμβούλους και τα μέλη της παράταξης απουσίαζαν από την αίθουσα.
Κληθείς να σχολάσει τα λεγόμενά του ο κ. Κατρανίτσας δήλωσε στο thestival.gr: «Πρέπει να είμαστε μια ανοιχτή κοινωνία της πόλης. Οι ίδιοι αυτοονομάζονται πολίτες της Μακεδονίας και πρέπει να το σεβόμαστε αυτό. Στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων όταν έρχονται ως επισκέπτες πρέπει να σεβόμαστε το πώς αυτοαποκαλούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου