Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ο «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ-ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.!!!

ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ και ΣΕ ΣΟΥΪΤΑ ΤΩΝ 14.000 Ευρω, ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ. «ΙΑΣΩ».!!!
Άλλη μία κοροϊδία για αφελείς και ανυποψίαστους.
Μετα τη γέννα του γιού -πού απέκτησε από τη συντροφό του, ονόματι Περιστέρα- στηκαλύτερη και την ακριβότερη σουίτα του ιδιωτικού μαιευτηρίου ΙΑΣΩ, αξίας 14.000 ευρω, ήρθε η ώρα να τον στείλει και σε παιδικό σταθμό.
Έτσι πάλι, επέλεξε να τον στείλει σε έναν από τους ακριβότερους-- ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.
Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Καθημερινής:...
Το εν λόγω σχολείο τυγχάνει και από τα ακριβότερα της πρωτεύουσας, με ετήσια δίδακτρα που φτάνουν τις 6.600 ευρώ...!!!
Αν το επιλέξει, δηλαδή, και για τον δευτερότοκο γιο του, η νηπιακή εκπαίδευση των παιδιών του θα του στοιχίζει περισσότερο από 1.000 ευρώ τον μήνα.
Για κάποιον που έχει χρήματα και μένει στο κέντρο είναι μια σωστή και καλή επιλογή.
 Για κάποιον όμως που επαγγέλλεται μια δεδομένη πολιτική μπορεί να είναι και . περίεργο.
Ιδιαίτερα όταν δηλώνει ο ίδιος ότι είναι κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα τότε πώς στέλνει το γιό του σε έναν ιδιωτικό και από τους πιο ακριβούς παιδικούς σταθμούς;
 Αν όπως λέει ο κ. Τσίπρας «τυχόν ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων θα είναι η ταφόπλακα των δημόσιων ΑΕΙ», γιατί άραγε να μη συμπεράνουμε ότι και ο ιδιωτικός σταθμός που έστειλε το παιδί του δεν λειτουργεί σαν ταφόπλακα για τα αντίστοιχα δημόσια;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου