Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθησαν οι Αλβανοί δράστες που σκότωσαν χθες ιδιοκτήτη πρατηρίου στη Χαλκιδική

Συνελήφθησαν νωρίς σήμερα το πρωί σε περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις δύο Αλβανοί, 22 και 26 χρόνων, που χθες το βράδυ σκότωσαν εν ψυχρώ τον 32χρονο υπάλληλο βενζινάδικου που λήστεψαν.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ οι δύο δράστες κατά την διάρκεια ένοπλης ληστείας που έκαναν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον 32χρονο, που εργαζόταν στο βενζινάδικο. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή και οι αστυνομικοί άρχισαν εκτεταμένες αναζητήσεις προκειμένου να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Πριν λίγες ώρες έφτασαν στα ίχνη τους και αφού τους ακινητοποίησαν τους πέρασαν χειροπέδες.  http://taxalia.blogspot.gr/2013/10/blog-post_6226.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου