Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Οι καλύτερες εικόνες από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble

Αυτη τη στιγμή, παρά τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς με τη λειτουργία του, το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble είναι το πιο αξιόπιστο «μάτι» του ανθρώπου στο διάστημα. Το Hubble «πέταξε» στο διάστημα τον Απρίλιο του 1990 και από τη στιγμή που τέθηκε σε λειτουργία, μας έχει χαρίσει τις πιο εντυπωσιακές εικόνες από το απέραντο διάστημα: από τους περισσότερο γνωστούς μας πλανήτες του ηλιακού συστήματος μέχρι νεφελώματα και μακρινούς γαλαξίες που βρίσκονται πολλές χιλιάδες έτη φωτός μακριά.
Το Hubble πλησιάζει στο τέλος της «θητείας» του. Υπολογίζεται ότι θα λειτουργεί μέχρι τα τέλη του 2013. Γύρω στο 2018,
αναμένεται να εκτοξευθεί ο διάδοχός του, το τηλεσκόπιο James Webb Space Telescope.
Αυτές είναι μερικές από τις πιο συναρπαστικές εικόνες όπου εστίασε ο φακός του Hubble.












Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου