Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Νέο ρατσιστικό έγκλημα: Ουτσεκάδες χτύπησαν ανήμπορο ζευγάρι γερόντων ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

Στον όλεθρο του ρατσισμού η Ελλάδα, την ίδια στιγμή που φασιστικές παραστρατιωτικές ομάδες χτυπούν με ρατσιστικά κριτήρια αλλά καταγράφονται ως “ληστείες”!

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ένας από τους αδίστακτους αλλοδαπούς που χτύπησαν 89χρονο ιδιοκτήτη οικίας και την 77χρονη σύζυγό του στο Κατάκολο.

Στα χέρια αστυνομικών της Ασφαλείας Πύργου έπεσε ένας από τους αδίστακτους Αλβανούς ληστές που ξυλοκόπησαν έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο ο οποίος προσπάθησε να τους εμποδίσει όταν χτύπησαν την ανήμπορη σύζυγό του και το γιο τους που

αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Ο 31χρονος «νταής» προέβαλλε σθεναρή αντίσταση, αλλά δεν απέφυγε τις χειροπέδες.
Ο νεαρός αλλοδαπός μαζί με δυο συνεργούς του που αναζητούνται, διέρρηξαν το σπίτι της οικογένειας στο Κατάκολο και εισέβαλαν φορώντας κουκούλες. Ο 89χρονος ιδιοκτήτης προσπάθησε να υπερασπιστεί την 77χρονη σύζυγό του και τον 53χρονο γιο τους παίρνοντας την καραμπίνα του, αλλά δέχθηκε άγρια χτυπήματα από τους ληστές. Το όπλο εκπυρσοκρότησε χωρίς να τραυματιστεί κάποιος, αλλά οι κακοποιοί το άρπαξαν από τον ηλικιωμένο, τον ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα τον σκοτώσουν και, αφού έψαξαν όλο το σπίτι, άρπαξαν 150 ευρώ.
Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στην περιοχή και άρχισαν να αναζητούν τους δράστες, δυο από τους οποίους διέφυγαν με αυτοκίνητο που είχαν αφήσει πιο μακριά. Ο 31χρονος, όμως, χώθηκε στην πυκνή βλάστηση της δύσβατης περιοχής. Εκεί τον εντόπισαν και, παρά την προσπάθειά του να αντισταθεί, τον έβγαλαν εκτός μάχης. Στην κατοχή του βρήκαν δύο κινητά, ένα ζευγάρι γάντια και την μπλούζα που φορούσε ως μάσκα. Όπως αποδείχθηκε, είχε φτάσει μαζί με τους συνεργούς του από την Αθήνα στο Κατάκολο με σκοπό τη ληστεία! Οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου