Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ξεκάθαρη ομολογία χρυσαυγίτη για τα "γνωστά" τάγματα εφόδου

Ομολογία χρυσαυγίτη για τα τάγματα εφόδου
«Από τον Σεπτέμβριο του 2012 κάναμε μία επιτροπή που έχει αναλάβει την "αστυνόμευση" της περιοχής μας και η οποία καθημερινώς απαρτίζεται από πέντε ή και περισσότερα άτομα... Κάνουμε περιπολίες από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 4 τα ξημερώματα»....
 Είναι η κατάθεση του κατηγορουμένου για τον εμπρησμό καταστήματος μετανάστη στην πλατεία Αμερικής τον περασμένο Μάιο, στην οποία παραδέχεται την ύπαρξη Τάγματος Εφόδου της Χρυσής Αυγής και στο κέντρο της Αθήνας. Παρόλο που αρχικά ο Νίκος Παπαβασιλείου είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι βρέθηκε στο σημείο γιατί «είχε βγάλει βόλτα τη σκυλίτσα του, ένα πιτ μπουλ, που τη φωνάζω "Χρυσαυγή"», στη συμπληρωματική κατάθεσή του ομολογεί τη συμμετοχή του στις ομάδες εφόδου της Κυψέλης και του Αγίου Παντελεήμονα, οι οποίες -κατά δήλωσή του- αποτελούνται από περίπου 30 άτομα.
Είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται η ύπαρξη Τάγματος Εφόδου, πέρα από τη Νίκαια, και στην Αθήνα.
Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία που φέρνει σήμερα στο φως το «Εθνος», στην οποία απεικονίζεται ομάδα χρυσαυγιτών με τη «στολή» της Χρυσής Αυγής και τις γνωστές πια σημαίες-κοντάρια. Σε αυτήν διακρίνεται ο Νίκος Παπαβασιλείου, αλλά και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, πρωτοπαλίκαρο του πυρηνάρχη Νίκαιας, Γιώργος Ρουπακιάς.
Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου