Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Απολογούνται Μπούκουρας, Γερμενής, Ηλιόπουλος

Σοκ προκαλεί το υλικό που έχουν συλλέξει οι εφέτες ανακρίτριες, οι οποίες έχουν καλέσει περισσότερους από 40 μάρτυρες και θύματα επιθέσεων με στόχο την χαρτογράφηση της δράσης της Χρυσής Αυγής αλλά και των ενεργειών των μελών της. Οι καταθέσεις, που δημοσιεύει σήμερα το "Έθνος της Κυριακής" είναι ανατριχιαστικές καθώς δείχνουν την σκληρότητα με την οποία λειτουργούν όσα μέλη εντάσσονται στην οργάνωση, ακόμη και ανήλικα παιδιά. Ο 17χρονος, που τον περασμένο Ιανουάριο έπεσε θύμα επίθεσης συμμαθητών του με 3 μαχαιριές στο πρόσωπο, επειδή συμβούλευσε συμμαθήτριά του να μην έχει σχέση με Χρυσαυγίτες, περιγράφει πως τον μαχαίρωσαν, λέγοντας:...

"Δύο μήνες πριν από το μαχαίρωμα, καθόμουν με ένα συμμαθητή μου στο θρανίο και θέλαμε να πειράξουμε την Άρτεμη και γράψαμε ένα ΑΝΤΙΦΑ στο θρανίο. Την ίδια μέρα ο δράστης μου είπε ότι εάν ξαναγράψω κάτι παρόμοιο στο θρανίο της, θα με σκοτώσει".
Ωστόσο η μανία του Χρυσαυγίτη δεν σταμάτησε και ο 17χρονος δέχθηκε επίθεση την οποία περιγράφει ως εξής:
"Πριν φθάσω στη πύλη, δέχθηκα χτυπήματα. Δεν άκουσα βήματα, γιατί άκουγα μουσική και δεν κατάλαβα πόσοι με πλησίασαν. Οπως μου βγήκαν τα ακουστικά και άκουσα τρεξίματα, κατάλαβα ότι ήταν παραπάνω από ένα άτομο. Δέχτηκα χτύπημα στη μύτη και στον λαιμό και ενστικτωδώς γύρισα και είδα το πρόσωπο του Γιώργου. Είμαι σίγουρος 100%. Κοιταχτήκαμε στα μάτια."
Η αγριότητα και ο φανατισμός είναι το ένα πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Υπάρχει όμως και το άλλο, αφού τα επιτελικά στελέχη της φαίνεται ότι πατούν πάνω στην ανάγκη ή την ανέχεια κάποιων για να τα προσηλυτίσουν.
Ένας κατηγορούμενος, ο οποίος εμπλέκεται σε επίθεση σε βάρος Πακιστανών στην Ιεράπετρα της Κρήτης, ομολογεί ότι μπήκε σε τάγμα εφόδου, γιατί οι επιτελείς της Χρυσής Αυγής του έταξαν διορισμό στο δημόσιο και αναφέρει:
"Με προσέγγισε γιατί είδε ότι ασχολούμην με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το kick boxing. Μου είπε ότι η ανταμοιβή μου θα ήταν να με βοηθήσουν να εργαστώ στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στον Αθερινόλακκο, ή θα με διόριζαν σε μία θέση στο δημόσιο"
Το κατώφλι των εφετών ανακριτών περνούν αύριο οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Μπούκουρας, Ηλιόπουλος και Γερμενής, προκειμένου να απολογηθούν για τα αδικήματα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, μετά την άρση της ασυλίας τους από τη βουλή.
Και οι τρεις έχουν εμπλακεί στην δικογραφία μετά από καταθέσεις προσταευόμενων μαρτύρων που τους θέλουν να πουλούν προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά και να οργανώνουν επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου