Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"Η Ευρωζώνη  έχει γίνει ένα τρελοκομείο που διευθύνεται απο τρελους άνδρες και μία παλαβή γυναίκα."
Τυχαίνει να πιστεύω ότι η ΕΕ, οταν δημιουργηθηκε, σήμαινε κάτι σημαντικό. Η υπαρξη της θα πρέπει να ειναι υποδειγμα για την αλληλεγγύη μεταξύ των εθνών. Οπως καθαρα ομως φαινεται σημερα η ΕΕ αντιπροσωπεύει ενα μερος μια γενικης στρατηγικης πολιτικης, εξευτελισμου, πτωχευσης και καταληστευσης των λαων που ειναι μελη της.... Δηλαδή αποτελεί και είναι ο άξονας πάνω από οποιαδήποτε χώρα με οικονομική αδυναμία, προς όφελος των τραπεζών (Τοκογλύφων) και των μεγάλων διεθνών επιχειρήσεων....
Η Ελλάδα συνεχίζει να διαμαρτυρεται ότι η συνταγή και το φάρμακο που της εχει επιβληθεί σκοτώνει την οικονομία της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ώστε η τρέλα της μείωσης των δαπανών και ως εκ τούτου η ζήτηση συνεχίζεται παρ 'όλες τις αποδείξεις για το αντίθετο. Η Ευρωζώνη  έχει γίνει ένα τρελοκομείο που διευθύνεται απο τρελους άνδρες και μία παλαβή γυναίκα.
Τα μέτρα που παρθηκαν και παίρνονται καθημερινα είναι εντελώς αντιπαραγωγικα και οι ενέργειες που απαιτούνται από την Γερμανία έχουν κάνει τα πράγματα χειρότερα για την Ελλάδα, αυτο πλεον  είναι εμφανες. Το γνωρίζουμε όλοι, η Μέρκελ το γνωρίζει και οι τραπεζίτες το γνωρίζουν - όλα τα μετρα που παιρνονται ειναι για να σώσουν τις Γερμανικές τράπεζες οι οποίες είναι σε μεγάλο βαθμό εκτεθειμένες στο ελληνικό χρέος.

Οι Έλληνες πολιτικοί (σημείωση: Έλληνες πολιτικοί και όχι οι Έλληνες) πρέπει επίσης να αναλάβουν την ευθύνη για το χάος στην Ελλάδα οπως επεισης και οι Τραπεζες, German Landesbanken, WestLB, EAA και αμέτρητες μικρότερες τράπεζες.

Οι ίδιοι οι Γερμανοί έχουν παραδεχθεί ότι η Ελληνική οικονομία είναι πολύ μικρη σε σύγκριση με τα άλλα μέλη της ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ και μια Ελληνική έξοδος δεν θα βλάψει το Eυρώ. Το ερώτημα είναι - γιατί οι Γερμανοί (και άλλοι) επιμένουν ότι εαν ένα μέλος της ΕΕ πατωσει (φτωχευσει) την οικονομία του ειναι πολύ πιθανό να  καταστρέψει επεισης ολοκληρη την κοινωνία της ΕΕ;

Η μόνη λογική απάντηση είναι ότι οι τράπεζες και τα διάφορα άλλα ανεξάρτητα ιδρύματα δανεισμού, στην πραγματικότητα, εχουν αναλαβει την οικονομικη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ. Οι τράπεζες εφαρμόζουν μετρα ύφεσης και αυξησης της ανεργίας, προκειμένου να αποτρέψουν, ετσι νομιζουν, σοβαρές ζημίες απο τα άγρια ​​παιχνιδια τους των  προηγουμενων καλων ημερων.

Οι τοκογλυφοι ξέρουν ότι θα χάσουν χρήματα, αλλά με αυτόν τον τρόπο νομίζουν ότι θα χάσουν μόνο ένα κομμάτι και όχι την παρτίδα. Εν τω μεταξύ οι τράπεζες και οι πολιτικοί θα πρέπει να προσεύχονται ότι θα γινει κάτι, με οτιδήποτε αλλαγές για να αρχισουν οι οικονομίες να κινούνται και πάλι. Δυστυχως οι οικονομίες δεν θα βελτιωθουν. Αληθεια πότε η δημιουργία και η προώθηση μιας ύφεσης αυξησε τις οικονομίες και την απασχόληση;

Η απλούστερη και πιο αποτελεσματική απάντηση σε αυτό το χάος, οποιας δηποτε Ελληνικης κυβερνησης, είναι να ακυρώσει ή να μειώσει τα χρέη, τόσο σε εθνικό όσο και ατομικο επιπεδο και να αρχίσει ξανα από το μηδέν. Τελικά, οι μόνοι άνθρωποι και ιδρύματα που θα υποφέρουν από αυτό θα είναι οι υπάρχουσες τράπεζες και οι απληστοι χρηματιστές.

Μονο μια επιστροφη στο Εθνικο Νομισμα, κρατικοποιηση της ΤτΕ και νέες οικονομικα σταθερες κρατικες τράπεζες μπορουν να ξεκινήσουν την ανακαμψη και αναπτυξη της Ελληνικης  οικονομιας, φυσικα με τη βοήθεια του κράτους για να αρχίσει με νέους κανόνες η χορήγηση δανείων και με την επιβολη νεων κανονων στην κινηση κεφαλαιων για την πρόληψη των κερδοσκοπικών “ Επενδυσεων “ σε εικασίες για το μέλλον και περιουσιακά στοιχεία που μπορεί ή δεν μπορεί ποτέ να υπάρχουν.

Οσο για την Ελλάδα και τους Ελληνες, προσπάθησαν και προσπαθουν να επιβιωσουν σκληρά. Οι άνθρωποι εχουν αρχίσει να λιμοκτονουν ή να πεθαινουν χωρίς φάρμακα για τη θεραπεία τους η να αυτοκτονουν.
Οι συντάξεις που έχουν καταβληθεί στο παρελθόν, σε ωρισμενους Έλληνες που εργάζονται σκληρά, εχουν μειώθει δραστικά αφήνοντας ανθρωπους 80 και 90 ετών να ζουν με 300 Ευρω το μήνα για τα τρόφιμα, ενοίκια, υπηρεσίες κοινής ωφελείας και την χωρις δωρεαν Υγεια. Οι νέοι δεν έχουν δουλειά και τα ποσοστά ανεργίας τους περασαν το 60% και φευγουν στο εξωτερικο.
Τα ποσοστα ανεργιας στη χωρα σε λιγο θα φτασει το 30% ανδ και λεγετε οτι ειναι γυρω στο 35% σημερα.

Πώς ειναι δυνατον οποιαδήποτε σκληρη λιτοτητα στην οικονομια και οποιοδήποτε οικονομικό σύστημα (το ευρώ) να δικαιολογούν αυτή την αγριότητα;

Τα παραπανω τα φωναζουμε απο χρονια αλλα οι Ελληνες με την εφαρμογη του ‘’Δογματος του ΣΟΚ’’ απο τα ελεγχομενα ΜΜ Εξαθλιωσης απο την Διεθνη ληστοσυμμορια των Τοκογλυφων εχουν πεσει σε ληθαργο και μπορει να μην ξυπνησουν ποτε.........

Η Ελλάδα δεν θα είναι το τέλος αυτής της πολιτικής. Η πολιτικη δυναμη και επιρροη των Τραπεζών (Διεθνων Εβραιων Τοκογλυφων) θα εξασφαλίσει ότι η λιτότητα, η πείνα και η κοινωνική καταστροφή θα συνεχισει να εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες όλο και πιο βαθιά.

Όλα αυτά για να προστατεύθουν τα κέρδη της Διεθνους Εβραικης Τραπεζιτικης ληστοσυμμοριας, δηλαδη εκείνων που δημιούργησαν την βαθειά οικονομική κριση και χάος ..... αρχικα! Μετα την διαλυση της USSR, αυτοι σχεδιασαν και θεσαν σε εκτελεση το σχεδιο της Νεας Ταξης, σε συνεργασια με του Γερμανους ΝΑΖΙ, για τον ελεχο,  την καταληψη και την πανγκοσμιοποιηση των χωρων και οικονομιων του πλανητη. Δειτε τα φιλμ του Παπαστεφανου. Κλεπτοκρατια και Καταστροικα για να μαθετε πολλα.

Σημερα η Γαλλία εχει φτωχευσει!

Προσποιούνται ότι έχουν χρήματα, αλλά ψεύδονται!  Πώς το ξέρω;

Σκεφτείτε για το ποιος κατέχει την Ιταλικο και το Ισπανικο χρέος;

Το Ελληνικο προβλημα είναι ένα μικρο θεατρικο πειραμα στην επαρχια. Η Ελλάδα ακολουθει τον δρομο της Πορτογαλίας .... επ’απειρον στην άβυσσο,   μια αποτυχημενη χωρα δεύτερης κατηγορίας  και συντομα θα είναι ομοια της Ζιμπάμπουε.

Η πραγματική ιστορία είναι ότι οι τοπικες μικρες Ισπανικές τράπεζες έχουν κλέψει τα χρήματα όλων των πελατων και σύντομα, η ‘’εξυπνη’’ Μέρκελ, θα ανακαλύψει ότι έχει να πληρώσει 1 τρισεκατομμύριο δολάρια για να σώσει την Ισπανία .... και στη συνέχεια, οι Γαλλικές Τράπεζες θα ανακαλύψουν σύντομα ότι οι συμμετοχές τους σε Ισπανικές τράπεζες, ανήκουν στους Γερμανούς, τα πραγματικα αφεντικα!

Βλέπετε, οτι η Γερμανία πέτυχε αυτό που προσπαθησε να κάνει με δύο αχρηστους πολέμους  .... τωρα κατέχουν ΕΥΡΩΠΗ!

Έτσι , όταν ο Σοσιαλιστης Ομπάμα συνειδητοποιείσει ότι η Αμερική είναι στην ίδια κατάσταση , θα υποτιμήσει το δολάριο (3:1), και αυτό θα ενοχλησει αγρια  την Ρωσία , την Κίνα και την Αγγλία .... και , στη συνέχεια, θα αρχισουν να πετανε τα βεγγαλικα.

Κατά τη διάρκεια της απρόκλητης Γερμανικης εισβολής και επιβολη της κατοχής στην Ελλάδα, η αμείλικτη οικονομική εκμετάλλευση από τους Ναζί , οδήγησε τις πρώτες ύλες και τα τρόφιμα να επιταχθουν. Η δοσιλογικη κυβέρνηση αναγκάζεται από τους Γερμανούς να πληρώσει το κόστος της κατοχής, και ετσι προκαλούν άνοδο του πληθωρισμού .

Η κατάσταση αυτή επιδεινώθηκε περαιτέρω από έναν «πόλεμικο δάνειο» το  οποίο η Ελλάδα υποχρεώθηκε να παράσχει στο γερμανικό Ράιχ . Αυτό το " δάνειο " ΠΟΤΕ δεν ξοφλήθηκε και εφερε σοβαρά υποτιμησι στη δραχμή .

Οι επιτάξεις , μαζί με τον συμμαχικό αποκλεισμό της Ελλάδας , η ερειπωμένη κατάσταση των υποδομών της χώρας και η ανάδειξη μιας ισχυρής και καλά διασυνδεδεμένης μαύρης αγοράς , είχε ως αποτέλεσμα τη Μεγάλη Πείνα κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 1941-1942 , όταν εκτιμάται ότι περίπου 300.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Αθήνα!

Παρά την ενίσχυση από ουδέτερες χώρες όπως η Σουηδία και η Τουρκία (βλ. SS Κουρτουλούς ) , η συντριπτική πλειοψηφία των τροφίμων κατέληξε στα χέρια των κυβερνητικών αξιωματούχων και μαύροεμπορων της αγοράς που χρησιμοποιείσαν τοις σχεσεις τους με τις αρχές Κατοχής να «αγοράσουν» την ενίσχυση από αυτους και στη συνέχεια να το πουλήσουν στον απελπισμένο Ελληνικο πληθυσμο σε εξαιρετικά υψηλές τιμές .

Ειναι εκδηλο οτι ΕΛΛΑΔΑ έχει μια μεγαλη ιστορία, αλλα μαστίζεται από μια προδοτικη ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, η οποία εκμεταλλεύεται το δικό της πληθυσμό γάντι με τις ξένες δυνάμεις - π.χ. Γερμανικού Ναζιστικού στρατιωτικού στο WW2 , και στα 2000 , το οποίο συνεργάζεται με Γερμανικές τράπεζες και διεφθαρμένες Γερμανικές εταιρείες, όπως η Siemens που έχει ήδη διωχθεί για δωροδοκία Έλληνων πολιτικων για  να εξασφαλίσουν συμβάσεις. Ακόμα και Βρετανικές εταιρείες παραπονέθηκαν για την έκταση της δωροδοκίας στην οποία επιδίδονται οι Γερμανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα , προκειμένου να εξασφαλίσουν συμβάσεις, σε βάρος των Βρεττανικων & άλλων ξένων εταιρειων.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΗΤΟΙ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ για να γλυτωση η χωρα μας.
Wiz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου