Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΒΟΥΤΣΑΣ. ΒΑΡΥ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ. ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ

Ενοχλήθηκε ο καημενούλης ο ηθοποιός κ Βουτσάς , γιατί του δημοσίευσαν φωτογραφία να τσουγκρίζει το πασχαλιάτικο αυγό του με τον  Παπαδόπουλο τον ισχυρό άνδρα της Δικτατορίας. Βεβαίως το 90% των καλλιτεχνών την εποχή εκείνη έγλυφε την κρατούσα κατάσταση, όπως πάντα. Αντί  μετά παρρησίας  ο Βουτσάς να το παραδεχθεί σαν άνδρας άρχισε τις κλάψες λέγοντας, ότι το έκανε, γιατί θα τον έστελναν στη Γυάρο. Μόνο η Ρένα Βλαχοπούλου,  όταν την κατηγόρησαν οι συνάδελφοί της, οι ψευτοαντιστασιακοί, ότι τραγουδούσε σε  εκδηλώσεις της Χούντα τους έδωσε πληρωμένη απάντηση. Ναι γιατί εγώ το στόμα το έχω για να τραγουδάω ακόμη και στη Χούντα και όχι όπως  εσείς για να γλείφω  τα αχαμνά τους. Και είχε γίνει τότε πρωτοσέλιδο. Αξέχαστη ΡΕΝΑ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου