Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Μάρτυρας – κλειδί στην Αντιτρομοκρατική: “Αυτός σκότωσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής”

antitromokratiki-1

Μάρτυρας – κλειδί φέρεται να είπε στην Αντιτρομοκρατική ότι γνωρίζει το δολοφόνο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες λένε ότι ο εν λόγω άνδρας «φωτογραφίζει» τον δολοφόνο των μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν.Ηράκλειο , λέγοντας ότι έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν σε άλλο τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο άνδρας είναι κατηγορούμενος για δολοφονία, βρίσκεται ήδη στη φυλακή, για άλλη όμως υπόθεση που δεν έχει σχέση με τρομοκρατία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso είπε στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής σε “φιλική κουβέντα” καθώς αρνείται επίμονα να καταθέσει επίσημα, ότι όχι απλά γνωρίζει ποιος είναι ο δολοφόνος, αλλά και πως έχει συνεργαστεί μαζί του στο χτύπημα κατά των αστυνομικών στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής.

Με τον τρόπο αυτό οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει σε έναν περιορισμένο κύκλο τριών ατόμων σε ό,τι αφορά στο χτύπημα κατά τ6ων μελών της Χρυσής Αυγής ενώ ταυτόχρονα από τα λεγόμενα του μάρτυρα έχουν στοιχεία για άτομα που συνδέονται με τρία “άσχετα” κατά τα άλλα χτυπήματα μεταξύ τους.

Το χτύπημα στην Αγία Παρασκευή, το χτύπημα κατά του Alter και αυτό κατά των μελών της Χρυσής Αυγής.

Συνδετικός κρίκος, με βάση τα όσα φέρεται να είπε ο μάρτυρας ο άνδρας που γνωρίζει και που ήταν και στα τρία χτυπήματα.

«Έχει το ίδιο βάδισμα, ίδια σωματοδομή ενώ κρατά με τον ίδιο τρόπο το όπλο και στις δύο επιθέσεις.

Ένας τρόπος που δείχνει πως δεν έχει τη διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαίδευση για τον τρόπο που πρέπει να κρατάς ένα πιστόλι την ώρα που στοχεύεις» είπε στην εφημερίδα άνθρωπος που γνωρίζει άριστα θέματα της τρομοκρατίας.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου