Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Ένας παπάς αποφασίζει στο κυριακάτικο κήρυγμα να κάνει και μια μικρή επίδειξη, ώστε να καταλάβει καλύτερα το ποίμνιό του τα όσα σκόπευε να πει. Βάζει λοιπόν 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια:
- Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι με οινόπνευμα
- Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι με καπνό
- Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι με σπέρμα
- Το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι με καθαρό νερό.
Στο τέλος του κηρύγματος του ο παπάς δείχνοντας τα μπουκάλια λέει:
- Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ πέθανε. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού πέθανε. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα πέθανε. Μόνο το σκουλήκι που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε.
Απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα κάνει ρωτάει:
- Ποιό είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα από αυτό το… πείραμα;
Μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας σηκώνεται από την καρέκλα της και αναφωνεί:
- ΌΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!
πηγη To Γέλιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου