Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.....


Με ανείπωτο φαρισαϊσμό όλα τα ΜΜΕ εχθές αναφέρθηκαν με την ευκαιρία τού εορτασμού τής 17ης Νοεμβρίου, την επέτειο τού Πολυτεχνείου, στόν εορτασμό τής μεταπολίτευσης. Είναι όμως σταθμός η μεταπολίτευση τού 1974; Ποια μεταπολίτευση; Των 2.000.000 ανέργων, των 3.000.000 Ελλήνων οι οποίοι βιώνουν την άκρατη φτώχεια;


Με ανείπωτο φαρισαϊσμό όλα τα ΜΜΕ εχθές αναφέρθηκαν με την ευκαιρία τού εορτασμού τής 17ης Νοεμβρίου, την επέτειο τού Πολυτεχνείου, στόν εορτασμό τής μεταπολίτευσης.
Είναι όμως σταθμός η μεταπολίτευση τού 1974; Ποια μεταπολίτευση; Των 2.000.000 ανέργων, των 3.000.000 Ελλήνων οι οποίοι βιώνουν την άκρατη φτώχεια των 5.000 συμπατριωτών μας οι οποίοι αυτοκτόνησαν από το δημοκρατικό κράτος δικαίου, τής απελπισίας όλων των κοινωνικών τάξεων, από το γενικό ξεπούλημα τής πατρίδας μας; Των
επαίσχυντων μνημονίων και τής Εθνικής ταπείνωσης;
Ποια μεταπολίτευση; Γιατί πρίν λειτουργούσε κάποιο
πολίτευμα; Η Η δικτατορία τού Παπαδόπουλου; Καί πρίν τόν Παπαδόπουλο τί πολίτευμα είχαμε; Τυρρανία όπως καί τώρα. Τουλάχιστον ο Παπαδόπουλος παραδέχτηκε από τήν πρώτη στιγμή τήν δικτατορία του ...! Η Ελλάδα ποτέ δέν γνώρισε την δημοκρατία ...!
Η Επανάσταση τού 1821 ποτέ δέν ολοκληρώθηκε. 
Ραγιάδες ήμασταν, ραγιάδες παραμένουμε εκτός από τα ¨πολιτικά" γιουσουφάκια τα οποία διαφεντεύουν το μέλλον μας καί τούς "δυστυχείς" χειροκροτητές τους.
Δευτέρα σήμερα. Ας απολαύσουμε τά αγαθά τής δημοκρατίας μας.
Νικόλαος Δημητριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου