Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Success story στον Πρίνο

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Success story στον Πρίνο)Μπορεί το κυβερνητικό success story στην οικονομία να αποδείχθηκε άνθρακας, ωστόσο πετρελαϊκό success story της Energean Oil & Gas, στον Πρίνο αποδεικνύεται υδρογονάνθρακας.
Πριν από λίγες ημέρες η εταιρία ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ξεκίνησε η παραγωγή στην εσωτερική γεώτρηση ΡΒ-34 του Πρίνου, η οποία έφτασε σε βάθος τα 3.000 μέτρα, με σκοπό την εξόρυξη ποσοτήτων πετρελαίου από ανεκμετάλλευτο, μέχρι σήμερα, μέρος του κοιτάσματος.  Η επί  καταραμένου Παπαδόπουλου  γεώτρηση, παράγει πλέον 850 βαρέλια ημερησίως, με αποτέλεσμα η συνολική παραγόμενη ποσότητα πετρελαίου από τον Πρίνο και τον Βόρειο Πρίνο να αυξάνεται στα επίπεδα των 2.300 βαρελιών ημερησίως. Η αποληψιμότητα της νέας γεώτρησης με ορθολογική εκμετάλλευση εκτιμάται σε 820.000 βαρέλια πετρελαίου.
Με τον τρόπο αυτό η Energean Oil & Gas, κρατάει ζωντανό το κοίτασμα του Πρίνου, εν αναμονή των εξελίξεων του διαγωνισμού για τα Ιωάννινα, το Κατάκολο, αλλά και το open door που έχει προαναγγελθεί από την κυβέρνηση.
Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρία αναμένει από την πολιτεία την ταχύτερη δυνατή άρση των προσκομμάτων που παρεμποδίζουν την επενδυτική δραστηριότητα, προκειμένου το success story της αναβίωσης του Πρίνου να εξελιχθεί έγκαιρα σε πραγματικό και όχι θεωρητικό success story συνολικά για τον εγχώριο τομέα υδρογονανθράκων. http://rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου