Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Τσίπρας: "Το 2014 η Ελλάδα θα έχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ". Θεέ μου,ΤΙ άλλο κακό θα βρεί αυτήν την Πατρίδα;

Τσίπρας: Το 2014 η Ελλάδα θα έχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ«Η διαδικασία της αλλαγής, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας διαβεβαιώσω, έχει ξεκινήσει στην Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει ένα βήμα από την εξουσία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενους στους Ευρωπαίους συντρόφους του.
«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα εμπνεύσει την αλλαγή στην Ευρώπη. Στηριζόμαστε στην καθεμιά και στον καθένα από εσάς. Στηριζόμαστε στην αλληλεγγύη των λαών της Ευρώπης στα πρώτα δύσκολα βήματα της κυβέρνησής μας. Γι' αυτό χρειαζόμαστε να δυναμώσει η Αριστερά και να γίνει αποφασιστική δύναμη για το μέλλον της Ευρώπης. Γιατί με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα θα εγκαταλείψει τη λιτότητα και θα βάλει στο τραπέζι (ΑΣΤΑΚΟΥΣ, ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ & ΧΑΒΙΑΡΙ;).... ένα βιώσιμο σχέδιο για την ελληνική οικονομία, αλλά, πάνω απ' όλα, ένα βιώσιμο σχέδιο για την Ευρώπη στο σύνολό της» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του ενώπιον του 4ου Συνεδρίου του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στη Μαδρίτη.
Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε την ανάγκη για ένα Ευρωπαϊκό New Deal, κατά το πρότυπο των Ηνωμένων Πολιτειών του μεσοπολέμου, για την αντιμετώπιση της κρίσης και την καταπολέμηση της ανεργίας, την ψήφιση νομικού πλαισίου που θα διαχωρίζει τις τραπεζικές από τις επενδυτικές δραστηριότητες των τραπεζών, και τέλος τη σημασία τού να γίνει η ΕΚΤ «δανειστής ύστατης καταφυγής, όχι μόνο για τις τράπεζές της, αλλά και για τα κράτη».
Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τοποθέτησε την κρίση στην Ελλάδα σε ένα πανευρωπαϊκό φόντο, τονίζοντας πως οι λαοί της Ευρώπης κινδυνεύουν λόγω των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που ακολουθούνται εν μέσω κρίσης, ενώ ταυτόχρονα η δημοκρατία απειλείται λόγω της Ακροδεξιάς.
Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΚΕΑ Πιερ Λοράν για τα θερμά του λόγια για την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την οποία ο τελευταίος χαρακτήρισε εντολή ελπίδας και αλλαγής για την Ευρώπη και «προσκλητήριο δημοκρατίας».
«Οι ευρωπαϊκές εκλογές του επόμενου Μαΐου παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία στους λαούς της Ευρώπης να κάνουν την αλλαγή πραγματικότητα» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου