Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ,ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΗΣ Ε.Ε : ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Σε δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Η Επιτροπή υποστηρίζει ότι ο αυξανόμενος ρατσισμός θα οδηγήσει σε άνοδο των ακραίων κομμάτων», ο ιστότοπος euobserver.com αναφέρει ότι η επίτροπος αρμόδια για Εσωτερικές Υποθέσεις Σεσίλια Μάλμστρομ δήλωσε χθες από το Βίλνιους, ότι η ΕΕ δεν είχε γνωρίσει ποτέ μέχρι σήμερα ένα τόσο μεγάλο κύμα ρατσισμού και ξενοφοβίας και ότι αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων στις ευρωεκλογές.
«Σε πολλές χώρες η ξενοφοβία, ο λαϊκισμός και ο ρατσισμός είναι σε καθαρή άνοδο» σημείωσε η επίτροπος προσθέτοντας ότι τα ακροδεξιά κόμματα είναι πολύ πιθανό ότι θα εκλέξουν εκπροσώπους τους στην επόμενη ευρωβουλή. «Μερικά από αυτά τα κόμματα υπάρχουν πολλά χρόνια στην ΕΕ, μερικά είναι νέα και άλλα είναι πολύ κοντά στο να μπουν στην κυβέρνηση» είπε η επίτροπος. Η ίδια χαρακτήρισε το φαινόμενο αντιπαραγωγικό σε μία Ένωση που αντιμετωπίζει σοβαρή οικονομική κρίση και χρειάζεται περισσότερο εξειδικευμένους από ποτέ εργαζόμενους, που δεν είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη παρά τα υψηλά ποσοστά ανεργίας.....Όπως επισημαίνεται στον ιστότοπο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεωρεί ότι οι μετανάστες είναι απαραίτητοι για να αντισταθμιστεί ο μειωμένος ρυθμός των γεννήσεων και το αυξανόμενο χάσμα ανάμεσα σε νέους και ηλικιωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου