Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ-Ο Καμμένος στις γαλλικές Άλπεις ενώ οι Έλληνες «αυτοκτονούν» και τα πρόβατα τον υπερασπίζονται ακόμα

Στις Άλπεις βρίσκεται για διακοπές ο Πρόεδρος των ΑΕροψεκασμένων  Π.Καμμένος. Δικαίωμά του και ουδέν το μεμπτόν. Ο πολιτικός όμως οφείλει να αφουγκράζεται και πως ζει ο “λαός του” αυτά τα Χριστούγεννα.  Όταν μάλιστα καλείς αυτό το λαό να …σκίασει την τρόικα και να διώξει τα μνημόνια, δε γίνεται εσύ να κάνεις σκι στα πολυτελή χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης και μάλιστα στο Κουρσεβέλ, που έχει τη «ρετσινιά» του τουριστικού προορισμού για ανάλγητους και επιδειξιμανείς κροίσους, ιδίως από τη Ρωσία. Αλλά που μυαλό…

“Ο Πάνος Καμμένος πήγε να πνίξει τον πόνο του για τη ”Γερμανική Κατοχή” στις Άλπεις. Καλές διακοπές πρόεδρε, εις υγείαν των κορόιδων”, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης…

Μακριά από την Ελλάδα λοιπόν και συγκεκριμένα στον επίγειο παράδεισο των Γαλλικών Άλπεων βρέθηκε τις Άγιες Ημέρες ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ταξίδεψε σε έναν από τους πιο χλιδάτους προορισμούς στη Γηραιά Ήπειρο.


Το «Secret» συνέλαβε τον πρώην υφυπουργό «συν γυναιξί και τέκνοις» έξω από σαλέ της κοσμοπολίτικης Κουρσεβέλ, όπου κάθε χρόνο συγκεντρώνονται κορυφαίοι εκπρόσωποι του διεθνούς τζετ σετ, για να επιδοθούν στα αγαπημένα τους χειμερινά σπορ, αλλά και για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης με φόντο το κατάλευκο ορεινό τοπίο του παραμυθένιου θερέτρου.




Πηγή: ΦΩΤΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου