Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Έστησαν πολιτικό παιχνίδι πάνω στα πτώματα των ναυαγών στο Φαρμακονήσι..οι επαγγελματίες ανθρωπιστές της αριστεράς!!!


Μία παράνοια ως λαός την έχουμε, επίσης πρέπει να είμαστε και ο μοναδικός λαός επί γης που συμπεριφέρεται καλύτερα στους ξένους από ότι στους δικούς του.

Το να δηλώνεις και μάλιστα με επιχειρήματα, ότι πιστεύεις στα λόγια των λιμενικών και όχι των λαθρομεταναστών, δε σημαίνει ότι χαίρεσαι με τους θανάτους ανθρώπων ή με τη δυστυχία τους ή οτιδήποτε άλλο. Σημαίνει ότι σύμφωνα με την εμπειρία σου, η εκδοχή των λιμενικών σε πείθει, σε αντίθεση με την εκδοχή των λαθρομεταναστών.
 
Ας δούμε λοιπόν γιατί με πείθει η εκδοχή των λιμενικών:
1. Η Τουρκία πριν από μερικές ημέρες υπέγραψε με τη Ε.Ε, σύμφωνο επανεισδοχής των λαθρομεταναστών, που προέρχονται από τη χώρα της και παραβιάζουν τα Ελληνικά σύνορα, είτε από ξηράς, είτε από θάλασσας. Αυτο πρακτικά σημαίνει, ότι χωρίς διατυπώσεις, καθυστερήσεις και έχουν δεν έχουν, ταξιδιωτικά έγγραφα οι λαθρομετανάστες, το λιμενικό κάνει τη διάσωση, τους συλλαμβάνει και τους παραδίδει στις Τουρκικές αρχές. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει γιατι οι δασκαλεμένοι λαθρομετανάστες, πήδηξαν στη θάλασσα προκειμένου να διαφύγουν.

2. Όταν αποφασίσει κάποιος να προβεί σε παράνομη πράξη και δη σε φόνο, το τελευταίο πράγμα το οποίο θέλει, είναι να έχει μάρτυρες. Γιατι λοιπόν οι λιμενικοί να πνίξουν μόνο μερικούς από τους λαθρομετανάστες και όχι όλους; Πρέπει να ειναι κάποιος τρελός για να αφήσει ζωντανούς αυτούς που θα γίνουν μάρτυρες, στη καταδίκη του.

3. Ότι και να περιγράψει κάποιος, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει εφόσον δεν το εχει ζήσει, ότι με 2 μέτρα κύματα, περιορισμένη ορατότητα, συνεχόμενες αναταράξεις, ανέμους με μεγάλες ταχύτητες και γενικότερα δυσμενείς συνθήκες, δεν μπορείς εύκολα να ρυμουλκήσεις σκάφος και το κυριότερο είναι ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις επιβάτες από το ένα σκάφος το άλλο. Σε διασωστικές επιχειρήσεις, αυτού του τύπου, οι πιθανότητες να επιζήσει κάποιος είναι 70%, σύμφωνα με τις στατιστικές και από τη στιγμή που θα βρεθει στη θάλασσα, ειδικά χειμώνα, πέφτει στο 12%.

4. Ο μεταφραστής των λαθρομεταναστών Νασίμ Λαμανί είναι υπαλληλάκι των μισθοφόρων ανθρωπιστών στο «Δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών», που ανήκει σε στέλεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ. Σοβαρά τώρα, θα πιστέψω το λαθρομετανάστη μεταφραστή που έχει όλες τις προϋποθέσεις και τους λόγους για να πει ψέματα, αφενός για να προστατέψει τη φάρα του, αφετέρου γιατί τον πληρώνουν για να τα πει, προκειμένου, να πληγεί η Ελληνική κυβέρνηση, συμφωνα πάντα με τη πάγια τακτική αμφοτέρων ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ, που επιδιώκουν ή εκμεταλλεύονται νεκρούς για πολιτικά οφέλη. Επιπλέον, ποια η λογική, του να πιστέψω το λαθρομετανάστη, όταν έχει όφελος να πει ψέματα για να παραμείνει στην Ελλάδα και να μην επαναπροωθηθεί στη Τουρκία;

5. Οι Έλληνες λιμενικοί, έχουν αποδείξει στο παρελθόν την ακεραιότητα, τον ανθρωπισμό και τον επαγγελματισμό τους, πάρα πολλές φορές γιατί η τωρινή να αποτελεί εξαίρεση; Είναι πασίγνωστο ότι απο το πενιχρό μισθο τους πλήρωναν για να ταίζουν τους λαθρομετανάστες που διέσωζαν διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή.

6. Ο κάθε ενήλικος είναι υπεύθυνος και υπόλογος για τις πράξεις του και για τα αποτελέσματα αυτών. Επίσης είναι υπεύθυνος και υπόλογος,για τη ζωή και τις πράξεις των ανήλικων τέκνων του. Όταν κάποιος αποφασίσει, κυνηγώντας μια καλύτερη ζωή, να παρανομήσει παραβιάζοντας τα σύνορα μιας χώρας και εν γνώση του να διακινδυνέψει, τη ζωή των παιδιών του, φορτώνοντας τα σε μία βαρκα σαν ζώα για να περάσει ένα πέλαγος με φουρτούνα, τότε αυτός και μονο αυτός είναι υπεύθυνος και υπόλογος για τη ζωή και το θάνατο των παιδιών του και πρέπει να λογοδοτήσει όχι απλά γιατί προσπαθεί παράνομα να εποικίσει μία χώρα αλλά και γιατί στη προσπάθεια αυτή διακινδύνευσε ζωές άλλων ανθρώπων.

7. Η κύρια αποστολή του λιμενικού είναι να φυλάει τα σύνορα της Ελλάδας. Είτε αυτο έχει να κάνει με εισβολείς είτε με έποικους. Κανείς δε μπορεί να ξέρει τι κρύβεται μέσα σε μία βάρκα. Οι Ισλαμιστές έχουν παράδοση στην εκμετάλλευση των αδύναμων. Πάνω από όλα όμως, όποιος παραβιάζει τα σύνορα είναι εξ αρχής παράνομος και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται. Ατυχήματα λοιπόν συμβαίνουν και ναι επιλέγω να πιστέψω και να υποστηρίξω αυτόν που με προστατεύει και όχι αυτόν που επιβουλεύεται τη πατρίδα μου και τη ζωή μου.
Χριστίνα Σιδέρη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου