Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΙ "ΒΡΩΜΑΕΙ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ > Εκτός απο το έγκλημα των δουλεμπόρων, κατι βρωμάει πολυ στο Φαρμακονήσι…

20140127-000312.jpg

Η φωτογραφία που έπαιξε σε δεκάδες μεσα, ειναι μαϊμού. Απο το Κοσσυφοπέδιο οπου ο εικονιζόμενος δήθεν θρηνούσε την οικογενεια του. Οπως αποδείχθηκε, ηταν μια χαρα.
Γιατι λοιπον να κυκλοφορει μαϊμού φωτογραφία; Υποτίθεται οταν υπάρχουν 9 νεκρά παιδια, θα υπάρχουν αντίστοιχοι πατεράδες για να κλάψουν αληθινά. Άσχετα εαν δεν πνίγηκε ουτε ένας προκειμένου να τα σώσει, αφου οι επιζώντες δήλωσαν οτι ταξίδευαν με τις οικογένειες τους.


Αυτο λοιπον που πρεπει να γίνει άμεσα, ειναι η ταυτοποίηση των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ στοιχειων όσων επέζησαν και η ταυτοποίηση καθε σορού που εντοπίστηκε. Ειναι πολυ πιθανόν ανάμεσα στους επιζώντες να κρύβονται δουλεμποροι και δολοφόνοι μεταναστών, με σχέσεις μαλιστα εντος Ελλάδας.


Πως αλλιώς εξηγείται οτι καποιοι ελληνόφωνοι βγήκαν να υποστηρίξουν την θεσμοθέτηση του σκυλοπνιξιματος και του δουλεμπορίου αντί να απαιτήσουν κέντρα υποδοχής προσφύγων στις πρεσβείες μας;
Θα επανέλθουμε.


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου