Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Συνταρακτικές αποκαλύψεις από την Λιάνα Κανέλλη: Μυστικές υπηρεσίες πίσω από τις ΜΚΟ


Liana Kanelli-570

Νέες διαστάσεις στο θέμα των αμαρτωλών ΜΚΟ έδωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.
Με αφορμή τις αποκαλύψεις για την ΜΚΟ με τις αποναρκοθετήσεις η Λιάνα Κανέλλη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο χορός των εκατομμυρίων που στήνεται γύρω από αυτές είναι το λιγότερο αφού όπως υποστήριξε πίσω από πολλές απο αυτές τις οργανώσεις κρύβονται μυστικές υπηρεσίες.
Με τι τρόπο; Όπως αποκάλυψε υπάρχει σχέδιο μέσω των ΜΚΟ να δημιουργούνται ζητήματα σε διάφορες χώρες, να προκαλούνται
κινήματα, αλλά και να ανατρέπονται κυβερνήσεις.
Για αυτό το λόγο η κα Κανέλλη χαρακτήρισε τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών, δηλαδή τον Άλεξ Ρόντο ως σκοτεινό πρόσωπο.
Όπως σημείωσε μάλιστα εξαιτίας του Άλεξ Ρόντου και των απόψεων της η κα Κανέλλη βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την μητέρα του πρώην πρωθυπουργού κα Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Για την απάτη με την ΜΚΟ για τις νάρκες δήλωσε πως η κομπίνα κόπηκε γύρω στο 2009, αλλά όχι γιατί υπήρξε κάποια έρευνα ή κάποια βούληση για νοικοκύρεμα των οικονομικών, αλλά γιατί απλά τότε είχαν τελειώσει τα χρήματα όχι μόνο για τη ΜΚΟ αλλά και για τη χώρα.
Στη συνέχεια η βουλευτής του ΚΚΕ αποκάλυψε το εξής εξωφρενικό...Ότι δαπανήθηκαν περί τα 38,5 εκατομμύρια σε 707 ΜΚΟ για να κάνουν... τι φαντάζεστε;
38,5 εκατομμύρια ευρώ για να βρουν δουλειά σε 1.800 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι κοστολόγησαν πως για να βρει δουλειά ένας άνθρωπος χρειάζονται περί τις 21.000 ευρώ. Από όλα αυτά τα χρήματα οι ΜΚΟ ενεργούσαν κυριολεκτικά ως ατζέντηδες λαμβάνοντας το 5%. Το φαινόμενο αυτό παρατηρούνταν κυρίως στους δήμους και αυτό δείχνει άλλον έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε κανείς να εξαγοράσει ψήφους.
Τέλος, η Λιάνα Κανέλλη επικαλέστηκε μελέτες ακόμα και του ΟΗΕ σύμφωνα με τις οποίες αποδεικνύονται πως οι ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο "τρώνε" το 80% των φιλανθρωπικών δράσεων, κάτι που σημαίνει για παράδειγμα πως εάν ενας άνθρωπος δίνει 100 ευρώ για τα παιδιά της Αφρικής, φτάνουν στα παιδιά αυτά μόνο τα 20 ευρώ και τα υπόλοιπα στις "αμαρτωλές" ΜΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου