Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κρίση στην Κύπρο: Ολοι οι υπουργοί παραιτήθηκαν -Απρόβλεπτες εξελίξεις

Μετά την επεισοδειακή συνεδρίαση στη Βουλή,που δεν πέρασε
το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις, η σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ήταν δραματική και δρομολογεί νέες εξελιξεις.Την παραίτηση του υπέβαλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίας του.
Οπως γράφει και ο Φιλελεύθερος, μετά την αποχώρηση του ΔΗΚΟ από την κυβέρνηση, τις παραιτήσεις τους έθεσαν στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας, σήμερα, οι 4 υπουργοί του κόμματος, Γιώργος Λακκοτρύπης, Φώτης Φωτίου, Κυριάκος Κενεβέζος και Πέτρος Πετρίδης, ενώ τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν και οι υπόλοιποι υπουργοί.
Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος ζήτησε από όλους τους Υπουργούς να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τις 15 Μαρτίου. Ο ίδιος ξεκαθάρισε για τελευταία φορά, όπως είπε, ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του Επιτρόπου στην ΕΕ, «λόγω της κρισιμότητας των στιγμών που περνά η πατρίδα μας».

Εξερχόμενος από το Προεδρικό, ο Νίκος Αναστασιάδης, περιορίστηκε να αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι θα λάβει τις αποφάσεις του μέχρι την 15η Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου