Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Δημοσκόπηση της Βρετανικής Πρεσβείας βάζει φωτιά. ΔΥΝΑΜΙΚΗ επανεμφάνιση του ΛΑ.Ο.Σ! Δήλωση Κ.Αϊβαλιώτη

vretaniki-presveia1Η νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της μεγάλης εταιρίας στοιχημάτων William Hill που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Χώρες της Κοινοπολιτείας έγινε στις 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου 2014 στην Ελλάδα , από μη κατονομαζόμενη εταιρία δημοσκοπήσεων, υπό την αιγίδα της Βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα , και, αφορά στην πρόθεση ψήφου στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου 2014 . Τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα:...

ΣΥΡΙΖΑ 32%
Χρυσή Αυγή 24%
Νέα Δημοκρατία 11%
 ΚΚΕ 9%
Ανεξάρτ. Έλληνες 6%
Συνασπισμός ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Οικολόγων 7,5% -ΛΑΟΣ 4%  -Λοιποί 6,5%
images
  Σχετικές δηλώσεις για το θέμα έκανε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:
«Οι σημερινές εγχώριες ψευτοσκοπήσεις με τους οποίες συστηματικά χειραγωγούνται οι Έλληνες, είναι ανάλογης αξιοπιστίας με εκείνες που έβγαζαν προεκλογικώς πριν δύο χρόνια … δεύτερο το ΠΑΣΟΚ(!) μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, μεγάλοι οργανισμοί του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στον χώρο του στοιχήματος και άρα ενδιαφέρονται για το τι πραγματικά γίνεται στην Ελλάδα ( όπως π.χ. η εταιρεία «WILLIAM HILL») ανακοίνωσε χθες μέτρηση -που έγινε υπό την αιγίδα της Βρετανικής πρεσβείας στην Ελλάδα – όπου ο ΛΑ.Ο.Σ. βρίσκεται στο 4% με ανοδική τάση, απορροφώντας την καταφανή φθορά της ΝΔ. Φτάσαμε στο σημείο στην Ελλάδα της τροϊκανοκρατίας, να μαθαίνουμε από το εξωτερικό το τι πραγματικά συμβαίνει στον τόπο μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου