Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!

Ήταν μια φορά ένας Αμερικάνος, ένας Ιάπωνας, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας σε ένα παγκόσμιο ιατρικό - επιστημονικό - κοινωνικό συνέδριο.
Ανεβαίνει πρώτος ο Αμερικάνος στο έδρανο και λέει: "Εμείς είχαμε έναν πολίτη χωρίς εγκέφαλο. Βρέθηκε ένας εγκέφαλος, κάναμε τη μεταμόσχευση και ο άνθρωπος τώρα είναι υγειέστατος και ψάχνει για δουλειά". Έγινε χαμός από τα χειροκροτήματα του ακροατηρίου.
Ο επόμενος που ανέβηκε στο έδρανο ήταν ο Γερμανός και λέει: "Εμείς είχαμε έναν πολίτη χωρίς καρδιά. Βρήκαμε μια καρδιά, του κάναμε μεταμόσχευση και ο άνθρωπος τώρα είναι μια χαρά και ψάχνει για δουλειά". Για άλλη μαι φορά το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Ο επόμενος που ανέβηκε στο έδρανο ήταν ο Ιάπωνας και ανακοινώνει:.... "Εμείς είχαμε έναν πολίτη χωρίς αρχ@δια. Η ψυχολογία του είχε πέσει στα Τάρταρα και σκεφτόταν την αυτοκτονία. Πήραμε τα αρχ@δια από έναν παππού μόλις πέθανε ο οποίος ήταν δωρητής οργάνων και τα κάναμε μεταμόσχευση στον πολίτη. Είναι μια χαρά, γαμάει αβέρτα και τώρα ψάχνει για δουλειά". Για τρίτη φορά το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ιαχές ενθουσιασμού.
Σηκώνεται τελευταίος ο Έλληνας και πάει στο έδρανο και λέει: "Εμείς είχαμε έναν χωρίς εγκέφαλο, χωρίς καρδιά και χωρίς αρχ@δια, τον κάναμε πρωθυπουργό και τώρα όλοι μας ψάχνουμε για δουλειά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου