Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Η άνοδος και η πτώση του ιδρυτή της ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης»

Ο πολυτελής βίος και ο πάγκος στη λαϊκή του ιδρυτή της ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» - Η νάρκη στα ταμεία του κράτους και στα κονδύλια του ΥΠΕΞ. «Απ' τα ψηλά στα χαμηλά» τραγουδούσε η Βίκυ Μοσχολιού σε στοίχους της μεγάλης Ευτυχίας Παπαγιανοπούλου «κι απ' τα πολλά στα λίγα», κι ο βίος του, κατά δήλωσή του, δημοσιογράφου και επικεφαλής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ), «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης», Κωνσταντίνου Τζεβελέκου, είναι η επιτομή του τραγουδιού.....

Ο προφυλακισμένος πλέον Κωνσταντίνος Τζεβελέκος από το χλιδάτο βίο με τα πανάκριβα αυτοκίνητα, την ιδιωτική φρουρά, τα ακριβά πιστόλια και τα σπίτια πολλών χιλιάδων ευρώ σε Ρόδο και Αθήνα, κατέληξε τους τελευταίους μήνες να πουλά ζαρζαβατικά στις λαϊκές για τον επιούσιο.
Τα τελευταία 9 χρόνια διέμενε στη Ρόδο σε βίλα, στους πρόποδες του Φιλερήμου
Τα τελευταία 9 χρόνια διέμενε στη Ρόδο σε βίλα, στους πρόποδες του Φιλερήμου, η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 800.000 ευρώ, με συστήματα φύλαξης, κάμερες, ειδικά ραντάρ εντοπισμού επισκεπτών στην αυλή, ακόμη και ειδικό κουβούκλιο με αλεξίσφαιρα τζάμια για την φρουρά που κάποτε είχε. Παράλληλα ήταν ιδιοκτήτης ενός ακόμη διαμερίσματος στην πόλη της Ρόδου, μιας επταώροφης πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους, ενώ ήταν ενοικιαστής μεζονέτας στα Βριλήσσια με ενοίκιο της τάξης των 5.000 ευρώ μηνιαίος.
Από τα χέρια του ανθρώπου που στην καθημερινότητά του ήταν απλός, προσιτός και φιλικός και δεν είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, πέρασαν κατά την αστυνομία περισσότερα από 9.000.000 ευρώ.
Όσο όμως εύκολα τα βγάζεις εξίσου εύκολα τα χάνεις. Ειδικά σε καιρούς κρίσης όπου η χρηματοδότηση ΜΚΟ για την αποναρκοθέτηση περιοχών του πλανήτη ακούγεται σαν ανέκδοτο.
Είχε στήσει πάγκο στη λαϊκή αγορά της Ρόδου, προκειμένου να πουλά διάφορα λαχανικά για να επιβιώσει οικονομικά!
Οι πληροφορίες από τη Ρόδο τον θέλουν από τα μέσα του 2010 να αναπτύσσει παράλληλη δραστηριότητα στον αγροτικό τομέα νοικιάζοντας κτήματα στον Καλαμώνα προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις. Ποιές ήταν αυτές οι επενδύσεις; 'Ένας πάγκος στη λαϊκή αγορά της Ρόδου, προκειμένου να πουλά διάφορα λαχανικά για να επιβιώσει οικονομικά!
Μόλις πριν από μερικούς μήνες ο κ. Τζεβελέκος είχε φύγει από τη Ρόδο και από τη χώρα με προορισμό την Κύπρο με τελευταία πράξη της ιστορίας την εμφάνισή του στην ανακρίτρια στην Αθήνα, την απολογία και την προφυλάκισή του.
Για την ιστορία η επίμαχη ΜΚΟ ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 και λίγους μόνο μήνες αργότερα, ξεκίνησε να λαμβάνει χρήματα από το υπουργείο Εξωτερικών. Από το 2012, η οργάνωση έχει σταματήσει τη δραστηριότητά της και τα γραφεία της στους Αμπελοκήπους έκλεισαν. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η οργάνωση έκλεισε οριστικά στα τέλη Οκτωβρίου του 2013. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου